szczecin
Re: szczecin
Sławciu wiem... niestety w pażdzieniku nie wyrwę się na tydzień z roboty inaczej z Wami wąchałbym pył pustyni i popijał łyskaczem na koniec.
Paweł - sam lecisz czy ktoś jeszcze ?
G700
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Gdzie będę mógł zobaczyć zmagania MT ?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
narazie sam ale moze ktoś dokoptuje kto wieroj pisze:Sławciu wiem... niestety w pażdzieniku nie wyrwę się na tydzień z roboty inaczej z Wami wąchałbym pył pustyni i popijał łyskaczem na koniec.
izomoto
w TV OwsiakRuszko pisze:Gdzie będę mógł zobaczyć zmagania MT ?
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
hahah
A live?
A live?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
A wam się zbytnio nie powodzi ? Rumunia Maroco już Polski kurz błoto nie smakuje ? burżuje
Trzeba wam chyba zeznania podatkowe z weryfikować
Trzeba wam chyba zeznania podatkowe z weryfikować
izomoto
tam to chociaż pseudo zielony burak nie zablokuje rajdu,zabawy,iventu.....A na MT z przyjemnością bym pojechał tylko terminy się nakładają trasy dla Gormu są przepiekne a traktory i farmerzy to KOCHAJĄ !!
...dzień dobry...
chwilka wolnego była i ......................... http://mrronin.jalbum.net/RUMUNIA-2010/
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły