szczecin
dziś sprawdziłem rejon - na bunkry (niektórzy wiedza gdzie) nie dało się wjechać, może to za sprawą trochę mocno zdartych AT, a może trochę 20cm czapy śnieżnej. Sprawdziłem też wodę w jeziorze, była jakaś taka zimna
Ledy Vision sprawują się REWELACYJNIE na śniegu - jazda przez las wyglądała jak w dzień! Polecam szczerze te maleństwa
PS1 Co do wyjazdów to pisze się na wszystko z wyjątkiem Cottbus (nie mam klimy zamontowanej) i Zmoty (jednak za daleko, w 2009 3 razy jeździłem porajdować się pod lub za Kraków i wiem że to daaaleko ).
PS2 Kalendarz na www.qts.com.pl systematycznie uaktualniany
Ledy Vision sprawują się REWELACYJNIE na śniegu - jazda przez las wyglądała jak w dzień! Polecam szczerze te maleństwa
PS1 Co do wyjazdów to pisze się na wszystko z wyjątkiem Cottbus (nie mam klimy zamontowanej) i Zmoty (jednak za daleko, w 2009 3 razy jeździłem porajdować się pod lub za Kraków i wiem że to daaaleko ).
PS2 Kalendarz na www.qts.com.pl systematycznie uaktualniany
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Witam serdecznie
Jestem tu nowiutki i zieloniutki
Właśnie dopiero co zaczynam moją przygodę z quadowaniem
Zakupiłem maxxera 250 i dla mojej żonki mxu 150 wcześniej jeździłem na motorku ale pałowanie po asfalcie mi się znudziło i trzeba coś nowego w życiu skosztować.
Miło by było spotkać się z ludźmi którzy mają te same zainteresowania
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie
Zakupiłem maxxera 250 i dla mojej żonki mxu 150 wcześniej jeździłem na motorku ale pałowanie po asfalcie mi się znudziło i trzeba coś nowego w życiu skosztować.
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
siemka shogun w nowym rokushogun
Panowie czy macie poukładane wyjazdy w tym roku ?
moze wspólnie nasze team-y zaplanujemy ciekawą trasę do polatania:kilku-dniową
typową turystyczną na dobry poczatek roku ( rozgrzewkę przed sezonem)
mozemy zrobic ciekawego tracka i poganiac po kraju blizniaków
od nas chętnie poleci kilka gadów ,a spotkac mozemy sie pod gw i poleciec dalej wg ustalonej traski
pozdro (zbierz ekipę)
Ostatnio zmieniony wt 05 sty, 2010 przez Lalus, łącznie zmieniany 1 raz.
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
witamy i do zobaczenia w terenieKoper
Witam serdecznie
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły