szczecin
Tobiash - byłem lajtowym uczestnikiem i nie wszystkie pieczątki mnie interesowały(te które mogły mi zalać lub uszkodzić ursusa odpuszczałem)i nawet do 11 pospałem w baardzo ciepłym domku( promiennik gazowy ).wyjeździłem się baardzo pozytywnie choć pierwszy dzień dla mnie był ciężki-nie mogłem wskoczyć na obroty....ale wszystko było super .szacun dla zwycięzców
...dzień dobry...
jednak honda coś szykuje na 2010, trwaja już testy
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_yYqjgDa_lM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_yYqjgDa_lM[/youtube]
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
Gro Canion sulechów pozdro dla szczecina.
koledzy podobno w swojej stajni macie i uzytkujecie polarki 850
podajcie kilka + i - tego sprzętu, przymiezamy sie do zmiany sprzetu z g700 na...? a ze macie doswiadczenie to moze i my polatamy na czyms co sprawia wieksza frajde
koledzy podobno w swojej stajni macie i uzytkujecie polarki 850
podajcie kilka + i - tego sprzętu, przymiezamy sie do zmiany sprzetu z g700 na...? a ze macie doswiadczenie to moze i my polatamy na czyms co sprawia wieksza frajde
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
Laluś
do ciężkiej extremy ten sprzęt się nie nadaje
-
brak prawej klamki
za cięzki
za drogi
cięzko jest poprowadzic kominy
brak szczelnych kufrów
piasty przednie do przeróbki
+
duża moc
duża prędkośc przelotowa
komfortowe zawieszenie do turystyki
pakowny
do jazd turystycznych sprzęt super , ale do topienia jak to robiliśmy u Was to chyba nie...
resztę pod tel....
do ciężkiej extremy ten sprzęt się nie nadaje
-
brak prawej klamki
za cięzki
za drogi
cięzko jest poprowadzic kominy
brak szczelnych kufrów
piasty przednie do przeróbki
+
duża moc
duża prędkośc przelotowa
komfortowe zawieszenie do turystyki
pakowny
do jazd turystycznych sprzęt super , ale do topienia jak to robiliśmy u Was to chyba nie...
resztę pod tel....
...dzień dobry...
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
dzieki shogun
kuń wie co teraz wybrac, nie ma sprzetu do wszystkiego, siana trzeba wydac a tak naprawde kazdy ma + i -
podobno byłes na ukrainien 850-tką, jak wrazenia?
potrzebuje gada na podjazdy zjazdy czy trawersy, coraz mniej nas bawia topienia i łodzie podwodne, w sobote gonimy do Kwisa sqad w Zaganiu pooganiac i potrenowac
kiedy na rajdzie powalczymy?
kuń wie co teraz wybrac, nie ma sprzetu do wszystkiego, siana trzeba wydac a tak naprawde kazdy ma + i -
podobno byłes na ukrainien 850-tką, jak wrazenia?
potrzebuje gada na podjazdy zjazdy czy trawersy, coraz mniej nas bawia topienia i łodzie podwodne, w sobote gonimy do Kwisa sqad w Zaganiu pooganiac i potrenowac
kiedy na rajdzie powalczymy?
GRO-CANION TEAM SULECHÓW