szczecin
no nie boję się bo to raczej oczywiste (i zawsze to mówiłem) że Honda, jest do wszystkiego poza rally crosem. Ale wszystkiego trzeba spróbować. Honda ma szczytne zadanie na ten rok i przyszły, a jak wytrzyma ten plan to i 2011r. W końcu ta durna rejestracja musi się zamortyzowaćPIOTR_15
Ronin boisz się że Honda dym powącha po shogunowym miśku na RT
Myślałem o KQ, ale jak zobaczyłem co się dzieje tam z ramą, to się załamałem. Darek to pojeździ, bo on głównie powietrze wozi na siedzeniu, ale ja, to przypuszczam, że już na MT bym ją połamał w drzazgi
sportsman, rozmawiałem z Tomkiem z Ropero nt. tych grizlaków - już ich nie ma, poza tym tylko Twój zielony miał wspomaganie reszta to qpa
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Ronin - G7 jest OK .popatrz jak mój dziadek sie trzyma.Fajny sprzęt...tylko zastosuje manewr Religi i nowe życie !A na RT będziemy zapier... c jak SS21.Dzisiaj oddałem papiery do obróbki i zostaje na dziadku.jednak ta pierwsza miłośc nie rdzewieje i falowo powraca (czytaj do G7 - no chyba ,że polaris 850 mi zamąci w głowie) zawsze można miec w stajni wersję sportową T34 a nie tylko przeprawową ...Panowie zgłaszac się na RT Rally .Trzeba to wszystko jakoś ogarnąc logistycznie , kierowcę na auto wynając,warsztat przygotowac,listę gratów wygenerowac,no i socjal na pace zrobic(generator,łóżko,lodówkę,kompresor.....telewizor......plazma i satelitkę....no co - to tak w razie nudów...)
bo jak czas minie to na mnie proszę nie liczyc...
bo jak czas minie to na mnie proszę nie liczyc...
...dzień dobry...