szczecin
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Gratuluje Panowie "elegancji i taktu" w pożegnaniu z TQM. Ja się do was nie pchałem, Sławek sam zaproponował żebym do Was przystąpił. Z tego co pamiętam ideą powstania Teamu na Quadziku było, ukrycie ustawek przed osobami postronnymi. Nie wiem co macie takiego do ukrycia przed nami chyba, że tak lubicie swoje towarzystwo. Bardzo was wszystkich lubię i szanuję, ale takie zachowanie bez słowa wyjaśnienia to delikatnie mówiąc mały nietakt.
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Sławku, chodzi właśnie o tą kolejność. Nie zależy mi na żadnych Twoich wyjaśnieniach, ale od nich wypadałoby zacząć. To co miało nas łączyć, wspólna pasja do quadów, u Was już dawno zanikła. W miejscu tym powstały podziały na lepszych i gorszych, kto do Was pasuje, a kto nie. Miejsce wspólnej zabawy zajęło ciśnienie, kto lepszy, szybszy, kto ma lepszego, bardziej wypasionego quada.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę samych sukcesów.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę samych sukcesów.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Witam, właśnie zostały usunięte wszystkie osoby z Team Quad Szczecin 4x4. W weekend poprawialiśmy pewne rozwiązania. Ale oszczędzę wam techniczncznych opisów .
Zmieni się również regulamin dołączania do grup. Warunkiem dołączenia do grupy oraz utrzymania się w grupie jest wspólna jazda w ustawkach, rajdach i przede wszystkim aktywność na forum Quadzik.pl. Dodatkowo grupy nie powinny być bardzo duże - maksymalnie kilkanaście osób, z naciskiem na kilkuosobowe. Cały czas decyzję o dołączeniu do grupy podejmuje moderator Grupy, który może wspomagać się oczywiście opiniami członków grupy i to się nie zmienia.
Oczywiście mogą powstawać inne grupy, które będą miały swoich moderatorów i będą oparte na podobnych zasadach.
Ponowne dołączenie do grupy Team Quad Szczecin 4x4 może nastąpić od wtorku 4.11.2008. Dziś można już się zgłaszać, ale dopiero jutro moderator grupy będzie miał możliwość dołączenia osób aktywnych do grupy.
Zmieni się również regulamin dołączania do grup. Warunkiem dołączenia do grupy oraz utrzymania się w grupie jest wspólna jazda w ustawkach, rajdach i przede wszystkim aktywność na forum Quadzik.pl. Dodatkowo grupy nie powinny być bardzo duże - maksymalnie kilkanaście osób, z naciskiem na kilkuosobowe. Cały czas decyzję o dołączeniu do grupy podejmuje moderator Grupy, który może wspomagać się oczywiście opiniami członków grupy i to się nie zmienia.
Oczywiście mogą powstawać inne grupy, które będą miały swoich moderatorów i będą oparte na podobnych zasadach.
Ponowne dołączenie do grupy Team Quad Szczecin 4x4 może nastąpić od wtorku 4.11.2008. Dziś można już się zgłaszać, ale dopiero jutro moderator grupy będzie miał możliwość dołączenia osób aktywnych do grupy.
Póki co quadowa emeryturka :)