szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » wt 09 wrz, 2008

sorry po polach nielatalismy, a napewno po jakis sadzonkach !!!! czyli to nie onas chodzi :D :D :D

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » wt 09 wrz, 2008

kogut, jest "Szlak orlich gniazd" i to głównie o niego chodzi, czy Ty po nim jeździsz tego nie wiem, krosowcy już przy Żubrach szaleli, na dobre im to nie wyszło z quadami będzie podobnie, na głupotę nie ma lekarstwa.

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » wt 09 wrz, 2008

polecam tez zwracać uwagę na leśne tereny prywatne, a szczególnie KOŁA ŁOWIECKIE (tam lepiej wogóle nie wjeżdżać - słyszeliście co "niechcący" potrafią zrobić myśliwi : ) , one mają baaardzo duży wpływ na ten czarny PR quadowców.
Sam się o tym przekonałem niedawno w pewnej rozmowie, w której w wielce szacownym towarzystwie, myśliwy dosłownie zapluł jadem quadowców :? de facto gość nie wiedział że 2ch z rozmówców ma quady
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » wt 09 wrz, 2008

[glow=blue]Marko 777[/glow]
Wreszcie coś drgnęło w naszej dużej wiosce Szczecinie. Coraz więcej wiary kupuje nasze zabawki. Tylko Trzeba ustalić zasady :
wiek- powyżej 30 lat man i gerl do 18 lat
itd.?
Piszcie co myślicie ? :o
W takim razie ja już z Wami nie mogę jeździć, bo jeszcze nie mam trzydziestki!!! Jeżeli się dobrze orientuje to Piotrkowi też jeszcze brakuje kilku dni do trzydziestki :)
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » wt 09 wrz, 2008

W takim razie ja już z Wami nie mogę jeździć, bo jeszcze nie mam trzydziestki!!! Jeżeli się dobrze orientuje to Piotrkowi też jeszcze brakuje kilku dni do trzydziestki :)
jest na to lekarstwo w drugiej części warunku stoi
Marko 777
gerl do 18 lat
wystarczy jak będziesz jeździć w mini, getrach, czy co tam lolitki teraz noszą (ale jazda bez majtek sie nie lycz) :lol:
Ostatnio zmieniony wt 09 wrz, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Marko 777

Post autor: Marko 777 » wt 09 wrz, 2008

Homarek nie martw się, wymyjesz kilka razy gady i się dogadamy :lol:

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » wt 09 wrz, 2008

jażeli więcej będzie na NIE - to Tom, nasza praca z leśniczymi nic nie da.Dostaną prykaz od "góry" i zamkną nam wszystko to nad czym "pracowaliśmy" :(
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » wt 09 wrz, 2008

Jak bym stawu nie miał ogrodzonego to jeden quad już w nim by pływał, a jak zobaczył moje miśki to pełna faja kupa huku i zero myślenia, na mnie tani lans nie działa.

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » wt 09 wrz, 2008

Trochę z innej beczki, ale chcę skorzystać z momentu, kiedy (prawie) wszyscy są na forum. Proponuję imprezę integracyjną z rodzinami u mnie we Wrzosowie 3,4,5 października. Jeżeli termin nie pasuje to czekam na inne propozycje.
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » wt 09 wrz, 2008

niejestem nastawiony na zajechania wszystkiego co zielone :D , ale jednak jadac gdzies naoslep to niezawsze sie wie poczym sie jedzie a juz wogle jak sie lata 100 km od chaty po obcym calkowicie terenie , wiec mysle ze musimy sie spotkac i pogadac lub polatac razem i spokojnie ustalic co gdzie jak , bo nie oto chodzi zeby ktos narozrabial a ktos inny cierpial :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”