szczecin
informuję , iż wszystkie fotki będą dostępne tylko na "Ustawkach szczecin" i pełne wersje na CD dla uczestników.Mamy duże problemy "terenowe" co spowodowało ochronę naszego rewiru a tym samym osób przyjaznie do nas nastawionych z "URZĘDU".nie możemy ich spalić.Jak ktoś ma inne zdanie proszę pisać do mnie na PW.Decyzja OSTATECZNA !!!! - no chyba ,że moda zmienicie.......pozdrawiam Shogun
można zamieszczać fotki tylko neuralne.
info dla Teamu " na telefonie "...
fotki wykasowałem
można zamieszczać fotki tylko neuralne.
info dla Teamu " na telefonie "...
fotki wykasowałem
...dzień dobry...
Nowy
witam Wszystkich bardzo serdecznie. jestem posiadaczem quada 500 Polaris.
Mam na imię Grzesiek lat 38. Umiejętności w jeździe żadne (przejechane 260 km) ale wielkie chęci do nauki i zabawy.Jak możecie do dajcie jakiś namiar , gzie się spotykacie.
Pozdrawiam
Grzesiek Szczecin- Gumieńce
Mam na imię Grzesiek lat 38. Umiejętności w jeździe żadne (przejechane 260 km) ale wielkie chęci do nauki i zabawy.Jak możecie do dajcie jakiś namiar , gzie się spotykacie.
Pozdrawiam
Grzesiek Szczecin- Gumieńce
chodzi o teren prywatny który został zorany i o lanserkę we wsi na szutrze "na pełnym gwizdku"....nie było to widowiskowe ani fajne...( nie dotyczy to piaskowni czy poligonu)....a jazda po polu gdzie ktoś włożył swoją pracę (sadzonki orzecha włoskiego) nie przynosi splendoru nam wszystkim dlatego trzeba wyeliminować "czarne owce" które zamykają nam legalne drogi do jazdy w tamtym rejonie za zgodą tubylców i władz.
Jeżeli dojdzie do eskalacji głupoty to zapewne zacznie się polowanie na quadowców ze strony policji ,leśniczych czy żandarmerii - a tego przynajmniej ja bym chciał uniknąc i bym miał poczucie straconego czasu nad zmianą wizerunku turysty na quadzie....
Sławek
Jeżeli dojdzie do eskalacji głupoty to zapewne zacznie się polowanie na quadowców ze strony policji ,leśniczych czy żandarmerii - a tego przynajmniej ja bym chciał uniknąc i bym miał poczucie straconego czasu nad zmianą wizerunku turysty na quadzie....
Sławek
...dzień dobry...