szczecin
filmiki wyszły tez całkiem całkiem - są latające grizlaki, kymki i jakieś COŚ strasznie dluuuugiego , fajnie wyszła "czołgowka" coś w stylu Paryż-Dakar - chyba już do końca będę jeździec na końcu, a przynajmniej do czasu otrzymania Oscara
foty zajefajne, choć ta ostatnia , nadal mi się źle kojarzy (do tej pory nie wiem czy nie majacze )
foty zajefajne, choć ta ostatnia , nadal mi się źle kojarzy (do tej pory nie wiem czy nie majacze )
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
malutka namiastka tego jak bawił się Quad Team Szczecin 4x4
latający gryzzly
latający Ikar !!!!!! na prośbę kolegi Darka, zmieniono Ikarus na IKAR
latający kymco
Darku, nie pokazuj tego Żabie, jak zobaczy co potrafi Ikarus, to Twoje plany styczniowe mogą się zdezaktualizować
z przyczyn technicznych no i "dyskusyjnych" reszta filmików na płytkach dvd są do odbioru
PS Sław, tradycji stała się zadość, tym razem zapomniałem zabrać z paki butów
latający gryzzly
latający Ikar !!!!!! na prośbę kolegi Darka, zmieniono Ikarus na IKAR
latający kymco
Darku, nie pokazuj tego Żabie, jak zobaczy co potrafi Ikarus, to Twoje plany styczniowe mogą się zdezaktualizować
z przyczyn technicznych no i "dyskusyjnych" reszta filmików na płytkach dvd są do odbioru
PS Sław, tradycji stała się zadość, tym razem zapomniałem zabrać z paki butów
Ostatnio zmieniony pn 01 wrz, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 2 razy.
aaa, zapomniałem Wam powiedzieć - szybka do RB jest dopracowana idealnie (lepsza od oryginału), nie wpuściła nawet kropelki, można wozić w nim nawet watę i podpaski - zlecenie wg zamówień idzie jutro do realizacji i myślę rozdać przy najbliższym spotkaniu
jeszcze odnośnie ostatniej foty naszego fotokronikarza - nieobecni tam na miejscu się mnie pytają, czy hondą naprawdę można tak pływać, że nie widać nawet kierownicy
jeszcze odnośnie ostatniej foty naszego fotokronikarza - nieobecni tam na miejscu się mnie pytają, czy hondą naprawdę można tak pływać, że nie widać nawet kierownicy
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Dzisiaj przeprowadziłem "próbe wody". Wreszcie odkryłem czemu silnik mi przerywa w wodzie. Wjechałem tak głęboko jak na zdjęciu i nie było żadnych przygód. Niestety nie znalazlem nic głębszego. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie OK.
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]
nie moglem sobie podarować nie wrzucenia tych fot
Ostatnio zmieniony ndz 07 wrz, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
znam nastawienie Wasze do rajdów, więc informacyjnie: 500zł za 200km
wiadomo, są "tańsze" miejsca do expolracji przez nasz Team (nasz przewodnik strasznie narzeka , zresztą słusznie, na naszą aktywność), ale może komuś się klimat spodoba
wiadomo, są "tańsze" miejsca do expolracji przez nasz Team (nasz przewodnik strasznie narzeka , zresztą słusznie, na naszą aktywność), ale może komuś się klimat spodoba