SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 05 lis, 2014

Moze trzeba zglosic Marcina do magazynu Quadzik... moze ktos by opisal historie, zrobil jakies testy, porownania do innych quadow, moze zrobia profesjonalny film promujacy nowa marke na rynku... hehe
Oczywiscie z zakryciem wizerunku i nr rej... bo po opublikowaniu wszystkie ls5oo bylyby wyjete spod prawa hehe

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » śr 05 lis, 2014

marcin jakie ty przetwornice zakładasz ?
DC czy AC
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Re: Odp: SWAP Lucky Star

Post autor: costigan » śr 05 lis, 2014

A tak myślałem ze wpadnę do Ostrołęki może bym zerknął jak to wygląda po swapie bo często się kręcę po województwie ale do wakacji to za długo. Ja jestem z Ełku

Awatar użytkownika
Gruszkin8804
Quad:: Lucyfer
Imię: Łukasz

Post autor: Gruszkin8804 » śr 05 lis, 2014

Tak wszystko doszło :D Ale jakoś tego jeszcze nie ogarnąłem nie mam czasu pracuje od rana do nocy... :shock: Masz może kontakt z Lechem? Miał pokazac zdjecia swojego transformera :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 05 lis, 2014

Zdjecia Lecha gdzies tu sa na forum... chwalil sie transformersem chwalil... jak to mowia cuda na kiju... jak dla mnie troche az za duzo, ale kazdy doposaza sprzet wedlug swoich potrzeb i uznania.. takze zlego slowa powiedziec nie moge... prawdziwy transformer

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 05 lis, 2014

ropa0 pisze:marcin jakie ty przetwornice zakładasz ?

DC czy AC
to jest przetwornica HID slim do tego żarnik H 4
Tomek_LS300 pisze:Moze trzeba zglosic Marcina do magazynu Quadzik... moze ktos by opisal historie, zrobil jakies testy, porownania do innych quadow, moze zrobia profesjonalny film promujacy nowa marke na rynku... hehe

Oczywiscie z zakryciem wizerunku i nr rej... bo po opublikowaniu wszystkie ls5oo bylyby wyjete spod prawa hehe
lepiej juz niech żadnych filmików nie kręcą dobrze jest jak jest ;) wole underground niż komere ;) ci co chcą mnie znaleźć to znajdą :D

Gruszkin8804 pisze:Tak wszystko doszło :D Ale jakoś tego jeszcze nie ogarnąłem nie mam czasu pracuje od rana do nocy... :shock: Masz może kontakt z Lechem? Miał pokazac zdjecia swojego transformera :mrgreen:
lecha transformer jest już tutaj ale sporo stron wcześniej musiał byś poszukać ;)

Trauma no powiem ci że jaram sie już twoja maszyną :) podoba mi sie w hu..j może dlatego że czerwona a do swojego sie przyzwaczaiłem ale dzisiaj mały test na podwórku i :shock: jest pier dol nie cie aż miło jutro zapodam filmik prezetacyjny bo zostało mi pare pierdół i jazda testowa na ulicy :) gaźniczki też ci zrobiłem na zicher czyszczenie ,nowe oringi wszystko sprawdzone pali wyśmienicie ;)

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw 06 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » śr 05 lis, 2014

Uhuhu powiem Ci ,ze poczulem wlasnie gesia skorke na karku ;) jak Tobie sie podoba mega no to naprawde musi byc dobrze ;). Noo swietnie pozadna firma z Ciebie wszystko zrobione na tip top ;) czekamy na relacje wizualna w takim razie ;)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 05 lis, 2014

powiedz mi Dawid czy kierunki przednie ci zostawić tak jak są czy jak u mnie zrobić nie widać ich normalnie ale jak włączysz to ładnie widac nawet w dzień a jutro jade z plastikami i potrzebuje twojej decyzji ??

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » śr 05 lis, 2014

Zostaw mi normalne bez malowania ;) ahhh jak dobrze to slyszec ;p

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 06 lis, 2014

przed ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

po :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw 06 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”