SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Noo Panowie myslcie nad takim zlotem ja bym przyjechal na pewno mimo tego ,ze najblizej nie nam to byloby cos
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
podoba mi sie Trauma twoje podejście do życia kur w a konkretny gość wie co chce a nie pier do le nie w stylu no nie wiem a kto pimpusia na spacer wyprowadzi żona mi kazała okna umyć itd ... przecież można tak sie zorganizować by ten jeden dzień przyjechać na taki zlot ja chętnie bym poleciał nawet gdyby to nie było u mnie zresztą nie wiem czy w ta niedziele czy w którąś z nastepnych bierzemy z ziomkiem busa pakujemy quady i chcemy pojeździc na pustyni Błędowskiej i tam coś nakręcić tylko blachy musze odkrecic bo straż leśna czy jakas tam jeździ JEEPEM znalazłem numer tel do jakiegos kolesia z tamtadą i dzwoniłem mówi że niezłe sobie jaja robia z tych ze straży staja gaszą quady a oni do nich podjeżdzaja jak wysiada z auta strażuch to on odpala i dzida 100m dalej i znowu gaszą to ci znowu jeepem podjeżdzaja i tak w kółko gadałem z nim to mówi że tam jest sporo zaje bis te go terenu wokól pustyni jak bedziemy sie wybierać to żeby dać znać to on zbierze swoją ekipe i pojeździmy razem pokażą nam swoje rewiry oczywiście zamierzam to nagrać a nie długo będę miał fajny program do montowania filmików jak sie troche podszkolę to filmy nabiorą nowej jakości i nie będą takie monotonne
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Mam konkretne podejscie bo za zwyczaj z takiego gadania dlugiego nic nie wynika ,a tu trzeba dzialac nawet jakby taki zlot luckow nie wypalil to chetnie wpadne do was kiedys na wspolne latanie
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak taki zlot bedzie organizowany w wakacje(sierpien) to tez sie pisze... a co tam 350km to nie tak daleko .... o ile do tej pory zdaze osiolka do Marcina doprowadzic...
Tez sie zaczynam jarac na full wypas swap bo wyglada naprawde kozak
Marcin ile za ta kierownice dales bo u mnie po rolce trosze sie poddala i sie zastanawiam nad wymiana...
Tez sie zaczynam jarac na full wypas swap bo wyglada naprawde kozak
Marcin ile za ta kierownice dales bo u mnie po rolce trosze sie poddala i sie zastanawiam nad wymiana...
-
jasne stary wpadaj kiedy tylko bedziesz mógł dla ciebie rzecz jasna to nie zła wyprawa ale jak byś sobie wcześnie rano wyskoczył tak żeby na 9 -10 godzine byc u mnie oczywiście latem jak dni sa długie to ja zbiore ekipe i zabiorę cie w najlepsze tereny jakie znam powspinasz sie troche i widoczki po oglądasz nakęcisz filmiki i będziesz ten dzień długo wspominał
-
nic nie bój będzie w dobrej cenie jak dla mnie koło 200 zł
Takie podejscie mi sie bardzo podoba. Tu nie ma relacji tylko klient-usluga tylko normalna znajomosc na pewno wpadne do was na jakies latanie. 300km to tak naprawde zadna odleglosc. Wszystko zalezy od tego jakie ma sie checi do integracji
-
ide spać bo rano musze wstać i jechać działać przy twoim szatanie narazicho
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Trauma skad ty jestes?ja prawdopodobnie w sierpniu bede w Polsce(a ze pewnie 2-3tygodnie wczesniej bede lucka wysylal do Marcina spedycja na przeszczep)to moze jak bede mial po drodze to na pake twojego lucyfera wrzucimy i polecimy razem do swietej ziemi, gdzie osiolki[emoji191] przemieniaja sie w lucyfery[emoji48] ... to akurat przy okazji odbioru maszyny bedzie mozna je od razu przetestowac na Jasnej Gorze[emoji56] . Co ty na to? Prawdopodobie bede lecial busikiem takze wiekszego problemu z zapakowaniem 2ch maszyn by nie bylo...[emoji609] [emoji100]
A ja to jestem chetny na takie rzeczy zawsze ;p ja jestem z Lublina takze malo kiedy komus jest tu po drodze ;p dziki wschod :p