SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CUh3FG7SgHU[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No ladnie ladnie... na tylnim "kole" przez skrzyzowanie na "ciemnym zielonym".... hehe
Ty go na 1-ce na kolo stawiasz czy na 2-ce? Bo ciezko mi to zlapac na filmiku.
Ty go na 1-ce na kolo stawiasz czy na 2-ce? Bo ciezko mi to zlapac na filmiku.
-
to było wczesne pomarańczowe na dwójce fajnie dzisiaj cieplutko było to troche sobie pojeździłem skonfrontowałem lusyfera z trx 450 znajomego przyspieszenie identyczne prędkośc max lucyfer szybszy dodam że trx 20mth po remoncie i to już na ostatnim szlifie tak więc nie jest źle przy takim terenie jak my jeździmy nie jest mi wstanie nim spierniczyć
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hxRmTyjkibU[/youtube]
Ahhhh ogladam to z jezykiem na brodzie :p o niczym innym nie mysle od tygodnia jak o lucku :p.Ale jazde na gumie ladnie masz ogarnieta no i jak ls dorownuje osiagami trx 450.. No to mamy quada idealnego
-
ten znajomy jest dobry on ma 45 lat a głupieje na tym trx że głowa mała prawie do rowu sie wpakował zaraz wam zapodam filmik jak sie załaduje na serwer youtube
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EYZzCGwJGlY[/youtube]
- Tomek_LS500cb
No ladnie... tylko pozazdroscic... w tym sporcie to wiek nie ma nic do rzeczy... hehe ja np im starszy tym glupszy co do tego jestem...hehe
A z wiekiem sie ucieka od szarej codziennosci wiec jestem jak najbardziej na tak... lepsze to niz siedzienie na kanapie w cieplych kapciuszkach przed tv. Albo z piwkem przed sklepem
A z wiekiem sie ucieka od szarej codziennosci wiec jestem jak najbardziej na tak... lepsze to niz siedzienie na kanapie w cieplych kapciuszkach przed tv. Albo z piwkem przed sklepem
-
fajnie napisałeś w kapciuszka przed TV wystarczy dodać A z przodu daje ATV więc żona o jedna literke przypierniczać sie nie powinna heheh ale z tym dyszlem z tyłu przesadził on go obciął bo był jeszcze 15 cm dłuższy jak byś sie tak zagapił i wjechał w niego to smierć na miejscu ja mu juz powiedziałem żeby to odkręcił jak chce zemną jeździć ziomek z czerwonego lucyfera dzisiaj by sobie lampe potrzaskał jak dojechał z tyłu
- Tomek_LS500cb
Niech se opone do tego przywiaze... hehe
Na asfalcie jak na kolo stawia to pewnie tylko iskry leca!!. No troszke z tym przesadzil ... i faktycznie nadziac bym sie na to nie chcial
Na asfalcie jak na kolo stawia to pewnie tylko iskry leca!!. No troszke z tym przesadzil ... i faktycznie nadziac bym sie na to nie chcial