SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Byłem dzisiaj na miejscu tej katastrofy co trombią w telewizji gdzie ten samolot pizgnoł podjechałem quadem polną drogą bo wszystko obstawione przez policję
800 metrów od mojego garażu ojciec mój myślał że to jakiś atak bo tak przeszedł nad domami i za 30 sekund już się rozdupcył w pobliskim sadzie u sąsiada grubo! dziewczyna płoneła żywcem w kadłubie a nie dało się podejść by ją ratować bo taki żar buchał przeżyło by więcej osób gdyby nie wybuch paliwa
800 metrów od mojego garażu ojciec mój myślał że to jakiś atak bo tak przeszedł nad domami i za 30 sekund już się rozdupcył w pobliskim sadzie u sąsiada grubo! dziewczyna płoneła żywcem w kadłubie a nie dało się podejść by ją ratować bo taki żar buchał przeżyło by więcej osób gdyby nie wybuch paliwa
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
-
Myślałem , oglądałem ,poczytałem i padł już wybór silnika do następnego SWAPA narazie nie będę mówił co to będzie tylko pokażę gotowy sprzęt po ukończeniu żeby nie było później że to ja zrzynam czyjeś pomysły tak więc mój Quad pójdzie na sprzedarz a ja zrobię sobie nowego mocniejszego postaram się do końca wakacji zaprezentować Maszynę chyba że uda się wczesniej mam prawo przypuszczać że żaden z seryjnych quadów nie da mu rady a wykonanie pozostanie nadal estetyczne i przemyślane chłodnica będzie tam gdzie powinna a nie na przednim zderzaku bo już widziałem takie rzeźby PS dobranie odpowiedniego silnika to 50% sukcesu mając na względzie że to będzie sprzęt do jazdy w terenie pozdo dla wszystkich przyjaźnie nastawionych i zainteresowanych tym tematem całej reszcie dziękujemy waszych mądrości nie potrzebujemy
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Ho ho... no to szykuje sie niespodzianka... uchyl rabek tajemnicy...
Bedziesz grzebal cos przy hamowni bo wydaje mi sie ze orginal z lucka niepodola... a tak apropo to jak hamulce lucka wytrzymuja przy 500cc??daja rade??czy cos grzebales przy tym??
Powiedz tylko czy bedzie to hayabusa???hehe
Czekam z niecierpliwoscia na swapa i jak najszybciej dziel sie osiagnieciami[emoji573]
Bedziesz grzebal cos przy hamowni bo wydaje mi sie ze orginal z lucka niepodola... a tak apropo to jak hamulce lucka wytrzymuja przy 500cc??daja rade??czy cos grzebales przy tym??
Powiedz tylko czy bedzie to hayabusa???hehe
Czekam z niecierpliwoscia na swapa i jak najszybciej dziel sie osiagnieciami[emoji573]
- Tomek_LS500cb
Czy to bedzie ten co kupiles do niego te biale plastiki??
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
atv quad project lucky star 600cc: htt ... PAkKF_oOE
Nie mow tylko ze bedzie jeszcze wieksze niz to....
Nie mow tylko ze bedzie jeszcze wieksze niz to....
-
tomek 600cc się nie nadają w teren są mocne ale moment obrotowy mają przy wysokich obrotach a ja potrzebuje moc z samego dołu i nie chce odgłosu szlifierki w quadzie z zachowaniem umiaru żeby nie przesadzić
- Tomek_LS500cb
To mow co to bedzie bo ciekawosc mnie zrzera
- Tomek_LS500cb
Chiciaz przyblizona moc podaj
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Ja już wiem co to będzie ale zachowam tajemnice żeby Marcin nie miał do mnie pretensji że zdradziłem jego plany:)