SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Patrzac na parametry to moja ma takie same czyli full hd z 30 fps i hd z mozliwoscia 60 fps. Ciezko jest to ocenic bo youtube zjada jakosci sporo i jak ogladam moj film na kompie ,a Twoj na youtube to roznica jest spora. No i do tego warunki w jakich nagrywasz na quadzie duzo drgan i ruchu. Ja nagrywalem z samochodu ale tam obraz jest stabilny. Pewnie jak dostane quada i cos wrzuce to dopiero wtedy bedziemy widzieli ,ktora lepsza :p
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Do mnie i dwoch moich kolegow z roboty [emoji379]marcinSWAPcb500 pisze:TOMEK a co to do ciebie strzelali ???
Typ wywalil do nas caly magazynek. A my w niego dziesiatki butelek i puszek piwa.... szkoda ich bylo[emoji481] ... ale trzeba bylo sie bronic
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
to gdzie tak strzelał i za co??Tomek_LS300 pisze:Do mnie i dwoch moich kolegow z roboty [emoji379]marcinSWAPcb500 pisze:TOMEK a co to do ciebie strzelali ???
Typ wywalil do nas caly magazynek. A my w niego dziesiatki butelek i puszek piwa.... szkoda ich bylo[emoji481] ... ale trzeba bylo sie bronic
i to wpierniczanie jakości przez youtube mnie wku r w ia bo generalnie jakosc na kompie jest za jeb ista przydała by się tylko stabilizacja obrazu jak w go pro i była by cacy kamerka a tak to trochę trzęsie obrazemtrauma pisze:Patrzac na parametry to moja ma takie same czyli full hd z 30 fps i hd z mozliwoscia 60 fps. Ciezko jest to ocenic bo youtube zjada jakosci sporo i jak ogladam moj film na kompie ,a Twoj na youtube to roznica jest spora. No i do tego warunki w jakich nagrywasz na quadzie duzo drgan i ruchu. Ja nagrywalem z samochodu ale tam obraz jest stabilny. Pewnie jak dostane quada i cos wrzuce to dopiero wtedy bedziemy widzieli ,ktora lepsza :p
Ostatnio zmieniony śr 29 paź, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Post pod postem
Powód: Post pod postem
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A no to ta moja kamerka ma opcje stabilizacji. Zobaczymy jak to dziala. Ale cos czuje ,ze tez bedzie problem z ta jakoscia na youtube. A platnego konta nie bede kupowal tylko po to by wrzucac filmiki w normalnej jakosci :s
-
no to teraz słowo się rzekło będziesz musiał kręcić filmy i wrzucać a mnie będzie raźniej jutro przyjda już graty nerf bary itd... dzisiaj już go ogołociłem do ramy na kołach jednak rano go zapakowałem na przyczepę i zawiozłem na garaż bo bym chyba zamarzł rano na nim
- Tomek_LS500cb
Do tej pory robilem w sklepie jako pracownik ochrony... wpadl typ do sklepu z pukawka i zaczal do nas walic jak do kaczek....to my w odpowiedzi butelki, puszki i co tam bylo pod reka... dostal kilka razy... wywalil magazynek i stwierdzil ze jednak nie da rady i spier****marcinSWAPcb500 pisze:to gdzie tak strzelał i za co??Tomek_LS300 pisze:Do mnie i dwoch moich kolegow z roboty [emoji379]marcinSWAPcb500 pisze:TOMEK a co to do ciebie strzelali ???
Ale h..j z tym
Myslales juz o czyms takim
Bylo by kozacko ... podwojny wydeszek w lucynce
No to miales okazje poczuc jak mi sie jechalo z takim zaglem 300km :p pierwszy raz sie ciesze na mysl ,ze moj sprzet jest rozebrany do golasa :p bede nagrywal i wspieral Twoj projekt :>
- Tomek_LS500cb
No to czekamy na ukonczenie sprzetu i na kolejne filmy z luckiem w roli glownej
Noo zebys wiedzial ,ze czekamy na ukonczenie a wtedy chetnie bede zamieszczal relacje wideo ale mysle ,ze pierwsza relacja wideo czy foto z moim sprzetem bedzie od Marcina :p
-
no ale ja tylko foty i krótka prezentacja ujeżdżanie pozostawiam tobie a dobra informacja jest taka że w zasadzie wszystkie części już przyszły więc mozna brać sie do roboty