SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Co tu tak cicho... czyzby pogoda az tak zla ze nikt nie jezdzi?? W Irlandii leje deszczem to rozumiem... chociaz i w taka pogode bym polatal bo tez jest fun...
Marcin jakies nowosci wprowadziles?? Wiesz juz cos o tej sprawie co gadalismy?? Wykabinowales cos z zwymiarowaniem tych elementow??
Mam nadzieje ze wroce wczesniej niz przypuszczalem do Polski... a to jeden z powodow..
Robi sie tu coraz ciekawiej a to kulka utknela w sciance 20 cm od mojej glowy... ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... moze przyspieszy to powrot do krainy benzyny i oleju
Marcin jakies nowosci wprowadziles?? Wiesz juz cos o tej sprawie co gadalismy?? Wykabinowales cos z zwymiarowaniem tych elementow??
Mam nadzieje ze wroce wczesniej niz przypuszczalem do Polski... a to jeden z powodow..
Robi sie tu coraz ciekawiej a to kulka utknela w sciance 20 cm od mojej glowy... ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... moze przyspieszy to powrot do krainy benzyny i oleju
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
Nie no w niedziele zrobiliśmy sobie mały wyjazd ale chłopakom się kamera zepsuła. Ale ja miałem kamere jak tylko będe miał troche czasu to coś wrzuce
- Tomek_LS500cb
No to dawaj dawaj!!! .. a ty tez juz nerfbary zalozyles??
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Nie ja narazie nie zakładam bo ja troche więcej jeżdże po terenach podmokłych i bym był cały mokry. A te plastiki to jednak coś chronią przed wodą
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Co prawda to prawda... na lucku praktycznie zawsze suchy wracalem... a na ltr-ce mokry po same jaja
Tak na marginesie ... ltra juz nie ma... ale w zamian za to jest..
Co wy na to?ladna?
Ale zawsze wierny quadom i lucek zostaje w stajni...
Tak na marginesie ... ltra juz nie ma... ale w zamian za to jest..
Co wy na to?ladna?
Ale zawsze wierny quadom i lucek zostaje w stajni...
No fajba suka a co do nerfbarow to ja zanim dojechalem do Marcina to sie zastanawialem. Ale jak zobaczylem i sie przejechalem to sie zdecydowalem na zakup. Zakupilem tez juz kamerke takze jak tylko odbiore sprzeta ze swapa beda obszerne relacje filmowe
Trauma :
Jaka kamerkę zakupiłeś ?
Jaka kamerkę zakupiłeś ?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
TOMEK a co to do ciebie strzelali ???
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Zakupilem chinskie go pro :p. Czyli sj4000 duzo akcesoriow do mocowania wyglada jak go pro. Jakosc jest mega zadowalajaca jak na kamerke za 3 stowki i ma case wodoszczelny jak go pro :p
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
a powiedz mi w porównaniu do tej kamerki co ja kręce filmy jak ona wypada ja kręce taką -
http://allegro.pl/kamera-sportowa-lic-ego-full-hd-1080-wifi-iphone-i4662239372.html
http://allegro.pl/kamera-sportowa-lic-ego-full-hd-1080-wifi-iphone-i4662239372.html
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .