SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: trauma » czw 09 paź, 2014

No, no jak cos to bede sie z nim dogadywal :p. Ale mi narobiles teraz checi na jazde juz powoli kur... dostaje. Jak nie bylo trzeba to pelno tych LSow fajnych do sprzedania bylo ,a teraz jak na zlosc ;s.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 09 paź, 2014

maszyna odebrana ;) lubie patrzeć na ta szczęśliwą twarz po pierwszej przejarzdżce widok bezcenny :D to czekamy na relacje po zaprzyjaźnieniu sie maszyną :)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

mar212
Quad:: Access

Post autor: mar212 » czw 09 paź, 2014

Ta 450 ma wywaloną watę z tłumika, i została tylko pusta puszka?

Marcin ATV SWAP Garage

ja to nie wiem ale chyba tak o mówił że jest wybebeszony i ryczy nie miłosiernie :P

mar212

No właśnie nie wiem czy to tylko takie wrażenie na filmie, ale po dźwięku wydaje mi się że tylko pusta puszka została, jeśli tak to warto było by wypełnić go watą, będzie trochę ciszej i zyska fajnego basowego pomruku, a jakby jeszcze za głośno było to można wykorzystać czyścik do naczyń i będzie jeszcze ciszej :D

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » czw 09 paź, 2014

U mnie też jest przelotowy tłumik i ryczy też bardzo a jak się wyjmie dbkilera to już jest dwa razy głośniej jak ten aż strach odpalać w okolicy domów :D

Marcin ATV SWAP Garage

wiem o co kaman taką druciankę ale to mnie tego nie musisz mówić on prawdopodobnie zmieni ten wydech na inny możesz mu podsunąć ten pomysł z tym wygłuszeniem ;)

mar212

Dokładnie chodzi o tego druciaka....
Jak będzie czytał forum, a pewnie będzie ;) to przeczyta o takiej możliwości....
Wszystko zależy od właściciela, jak będzie chciał się pobawić to może próbować go wygłuszyć, a jak woli wymienić to też tak można, najważniejsze że kolejny właściciel LS jest zadowolony.
Oczywiście czekamy na relacje z wrażeń po jeździe po swapie, mile widziane jest też porównanie 450 VS 500 :P

Marcin ATV SWAP Garage

Kamil w niedziele lecimy :D ja juz szykuje maszyne wymieniłem klocki i drążki kierownicze i zamówiłem kierownice REIKON bo ta już sie powywijała we wszystkie strony :) od stawiania na ośke :P muszę mieć cos profesionalnego ;) co wytrzyma moje wieszanie sie na kierownicy :D

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: Odp: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 10 paź, 2014

No no ... graty kolejnej ukonczonej sztuki!!!
Faktycznie tlumik fajnie ryczy ale najszczersze wspolczucie dla sasiedztwa!!!
Tak patrze na te wszystkiw lucki i moj przy nich wyglada jak kopciuszek albo brzydkie kaczatko!! Hehe.. ale mam nadzieje ze Marcin nie zlapie sie za glowe jak go zobaczy... hehe bo plastiki sa w koszmarnym stanie. Ale najpierw swap pozniej nowe szaty dla lucynki[emoji7]
Kozacko wygladaja te quadziki z nerfbarami ale jak dla mnie plastikowe podstopnie bardziej praktyczne... ze wzgledu na urzywanie w podmoklych terenach[emoji12]
Marcin a jak cenowo wygladaja plastiki w innych kolorach?? Czy masz dojscie tylko do bialych i czarnych w tej cenie... bo najbardziej to mi sie pidoba zolty albo czerwony.... chociaz bialym z czarnymi blotnikami tez nie pogardze[emoji12]

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”