SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
No, no jak cos to bede sie z nim dogadywal :p. Ale mi narobiles teraz checi na jazde juz powoli kur... dostaje. Jak nie bylo trzeba to pelno tych LSow fajnych do sprzedania bylo ,a teraz jak na zlosc ;s.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
maszyna odebrana lubie patrzeć na ta szczęśliwą twarz po pierwszej przejarzdżce widok bezcenny to czekamy na relacje po zaprzyjaźnieniu sie maszyną
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Ta 450 ma wywaloną watę z tłumika, i została tylko pusta puszka?
-
ja to nie wiem ale chyba tak o mówił że jest wybebeszony i ryczy nie miłosiernie
No właśnie nie wiem czy to tylko takie wrażenie na filmie, ale po dźwięku wydaje mi się że tylko pusta puszka została, jeśli tak to warto było by wypełnić go watą, będzie trochę ciszej i zyska fajnego basowego pomruku, a jakby jeszcze za głośno było to można wykorzystać czyścik do naczyń i będzie jeszcze ciszej
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
U mnie też jest przelotowy tłumik i ryczy też bardzo a jak się wyjmie dbkilera to już jest dwa razy głośniej jak ten aż strach odpalać w okolicy domów
-
wiem o co kaman taką druciankę ale to mnie tego nie musisz mówić on prawdopodobnie zmieni ten wydech na inny możesz mu podsunąć ten pomysł z tym wygłuszeniem
Dokładnie chodzi o tego druciaka....
Jak będzie czytał forum, a pewnie będzie to przeczyta o takiej możliwości....
Wszystko zależy od właściciela, jak będzie chciał się pobawić to może próbować go wygłuszyć, a jak woli wymienić to też tak można, najważniejsze że kolejny właściciel LS jest zadowolony.
Oczywiście czekamy na relacje z wrażeń po jeździe po swapie, mile widziane jest też porównanie 450 VS 500
Jak będzie czytał forum, a pewnie będzie to przeczyta o takiej możliwości....
Wszystko zależy od właściciela, jak będzie chciał się pobawić to może próbować go wygłuszyć, a jak woli wymienić to też tak można, najważniejsze że kolejny właściciel LS jest zadowolony.
Oczywiście czekamy na relacje z wrażeń po jeździe po swapie, mile widziane jest też porównanie 450 VS 500
-
Kamil w niedziele lecimy ja juz szykuje maszyne wymieniłem klocki i drążki kierownicze i zamówiłem kierownice REIKON bo ta już sie powywijała we wszystkie strony od stawiania na ośke muszę mieć cos profesionalnego co wytrzyma moje wieszanie sie na kierownicy
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No no ... graty kolejnej ukonczonej sztuki!!!
Faktycznie tlumik fajnie ryczy ale najszczersze wspolczucie dla sasiedztwa!!!
Tak patrze na te wszystkiw lucki i moj przy nich wyglada jak kopciuszek albo brzydkie kaczatko!! Hehe.. ale mam nadzieje ze Marcin nie zlapie sie za glowe jak go zobaczy... hehe bo plastiki sa w koszmarnym stanie. Ale najpierw swap pozniej nowe szaty dla lucynki[emoji7]
Kozacko wygladaja te quadziki z nerfbarami ale jak dla mnie plastikowe podstopnie bardziej praktyczne... ze wzgledu na urzywanie w podmoklych terenach[emoji12]
Marcin a jak cenowo wygladaja plastiki w innych kolorach?? Czy masz dojscie tylko do bialych i czarnych w tej cenie... bo najbardziej to mi sie pidoba zolty albo czerwony.... chociaz bialym z czarnymi blotnikami tez nie pogardze[emoji12]
Faktycznie tlumik fajnie ryczy ale najszczersze wspolczucie dla sasiedztwa!!!
Tak patrze na te wszystkiw lucki i moj przy nich wyglada jak kopciuszek albo brzydkie kaczatko!! Hehe.. ale mam nadzieje ze Marcin nie zlapie sie za glowe jak go zobaczy... hehe bo plastiki sa w koszmarnym stanie. Ale najpierw swap pozniej nowe szaty dla lucynki[emoji7]
Kozacko wygladaja te quadziki z nerfbarami ale jak dla mnie plastikowe podstopnie bardziej praktyczne... ze wzgledu na urzywanie w podmoklych terenach[emoji12]
Marcin a jak cenowo wygladaja plastiki w innych kolorach?? Czy masz dojscie tylko do bialych i czarnych w tej cenie... bo najbardziej to mi sie pidoba zolty albo czerwony.... chociaz bialym z czarnymi blotnikami tez nie pogardze[emoji12]