SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Panowie co wy wogole wygadujecie i po co te porownywanie... jakby babcia miala wasy to by byla dziadkiem..
Robienie tego swapu mialo na celu podniesienie mocy dla posiadaczy luckow... mi akurat pozycja na lucky jak i sposob prowadzenia odpowiada i nie chcialbym zmieniac sprzetu aczkolwiek chcialbym wiecej mocy... i to na celu ma ten swap
Prawda ze jezeli chcesz kupic normalnego lucka za 6-7 tysi + koszty zmiany silnika to suma sumarum wychodzi ok 10-11 tysi a za ta cene kupic sie da np ltr i tez zarejestrowane( ja np tak mialem) ale koszty utrzymania obu wymienionych quadow nijak maja sie do siebie
Wiec nie widze sensu rozmowek typu czemu robisz swap jak mozesz kupi ltz ltr trx kfx itp itd
Robienie tego swapu mialo na celu podniesienie mocy dla posiadaczy luckow... mi akurat pozycja na lucky jak i sposob prowadzenia odpowiada i nie chcialbym zmieniac sprzetu aczkolwiek chcialbym wiecej mocy... i to na celu ma ten swap
Prawda ze jezeli chcesz kupic normalnego lucka za 6-7 tysi + koszty zmiany silnika to suma sumarum wychodzi ok 10-11 tysi a za ta cene kupic sie da np ltr i tez zarejestrowane( ja np tak mialem) ale koszty utrzymania obu wymienionych quadow nijak maja sie do siebie
Wiec nie widze sensu rozmowek typu czemu robisz swap jak mozesz kupi ltz ltr trx kfx itp itd
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
a ja powiem tak 450 skończona jutro dodam filmik z prezetacji dzisiaj nią troche na kole polatałem jutro tylko pompa hamulca od yamahy fazer bo dzis przyszła odpowietrzenie hamulców bo dzis tylko tyłu używałem i możesz Piotrze wpadac po maszynkę zapier.... jak szatan o mało dzisiaj mnie z siodła nie wysadziła
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Marcin szybko ci poszło z ta 450, teraz czekamy na filmik albo jakieś foty
-
panowie jeszcze raz powtórzę jeśli wam sie nie podobaja nasze quady uważacie sie za lepszych bo macie markowe to po jasna cholerę tu ciagniecie jak muchy do kupy omijajcie ten temat szerokim łukiem i tyle jak byśmy chcieli to bysmy sobie pokupili ltz 400 w podobnej kasie i byśmy jeździli tylko że lucek jest lepszy od takiego ltz bo jest zarejestrowany na dwie osoby ! jest sporych rozmiarów zawieszenie ma żywcem zerżnięte z ltz a z silnikiem cb jest i sporo mocniejszy i szybszy a zarazem koszty eksploatacji sa znikome wiec jeśli ktoś chce korzystać z quada w taki sposób jaki ja to robie to luckowi nie można nic zarzucić teraz kumpel robił w ltz 3 bieg 2 tyś zł :/ za naprawe jednego biegu żal dwa silnik od cb by wymienił więc pytam się po co mi takie problem co ja na zawodach jeżdżę ???? NIE więc dajcie sobie siana z tymi waszymi gatkami bo staje sie to irytujące jak jacyś swiadkowie jechowi na chama swoje ideologie wciskaja .
Ostatnio zmieniony śr 08 paź, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mar212 pisze:Marcin szybko ci poszło z ta 450, teraz czekamy na filmik albo jakieś foty
4 dni po prawie 12 godzin ale musiałem przycisnąć bo mam sporo jeszcze innych spraw do pozałatwiania typu becikowe wesele siostry i chrzściny córki wszystko na raz ale damy rade mam jeszcze jedna 3 setkę na SWAP do ogarnięcia na przyszły tydzień też wrzucę filmik jak skończę
już kiedyś pisałem, zarejestrowany to on był z oryginalnym silnikiem nie wiem co ty tam ciągniesz ale ja tu wbijam dla beki, lubię wkładać kij w mrowisko i obserwować jak się pieklisz
ps
no i nie zabronisz mi bo w końcu tutaj wolna amerykanka jak już sam zauważyłeś jakiś czas temu
ps
no i nie zabronisz mi bo w końcu tutaj wolna amerykanka jak już sam zauważyłeś jakiś czas temu
-
tak naprawdę to muszę ci podziekować bo nakręcasz to forum jeszcze bardziej temat ciekawy sam w sobie a jeszcze jakies utarczki słowne i cos sie dzieje tak to by było normalnie a poniekąd dzieki tobie zobacz ile wyswietleń ja nie muszę się bronić moja robota broni się sama a ty mi tylko pomagasz w reklamie bo chyba nie myslisz że ktos przez twoje biadolenie zrezygnuje ze Swapu jesli jest zdecydowany
Nie nie zrezygnuje, ale jeden już tu był pomyślał i się zastanowił ot tzw kwestia dojrzenie do pewnych rzeczy
Ozo Drapers Squad
-
dziekuję że jesteście bez was było by nudno wpadajcie co jakis czas tylko z jakimiś nowymi wyrzutami bo troche nudą powiewa
-
- Quad:: Access SP450 (CB500)
- Imię: Piotr
No bardzo dziękuję Marcinie, że tak szybko udało się ogarnąć temat myślałem, że tego sezonu już nie tyknę a tu proszę Jak będziesz robił prezentację to proszę unikaj pokazywania braku tylnej lampy bo mi wstyd że została w domu, ale musiałem w niej przelutować diody, bo kilka się przepaliło Postaram się ogarnąć busa najpóźniej na piątek i przyjeżdżam po wariata;) a powiedz jak różnice w zawieszeniu Twoim zdaniem?