SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Fajnie wyszedł. A jak z wagą?
I przynajmniej pojemność większa niż w oryginale
- Atv SWAP Warszawa
- Quad:: Lucky Star Access cb er5
Czekam na film z jazdy i porównanie z er 6.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Przyjrzyj się na wykresy er6 a mt07. W końcu jakiś swap z dobrym dołem Jeszcze niech się Marcin wypowie na temat masy. Różnica przy 2 tyś obrotów to jest przepaść
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
...szkoda że tu temat zdechł... choć już od dłuższego czasu waliło stęchlizną, sami wiecie czemu. Może nie jestem jakimś wielkim forumowiczem z wieloma postami ale tym postem wypisuję się z tego działu. Pozdrawiam 2x4 4x4 4x2 2x2 itp, ale i całą resztę forumowiczów. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - ja dalej ośką po asfalcie będę jeździł, bo to lubię i mam gdzieś wykresy i inne pierdoły. Mam 36 lat i ogromną przyjemność mi sprawia przejazd w lekkim uślizgu przez nie jedno rondo w moim mieście. Później przejadę się lasem i ścieżkami polnymi. Zaparkuję mojego Access CB500 w garażu i będę czekał na kolejny dzień wyrwany się z szarej codzienności obowiązków i harmidru spraw codziennych. Takie nowe przysłowie "moje hobby, moja sprawa"
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Miejmy nadzieje że jednak nie zdechł i filmiki będą.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Oj zdechl.... wczesniej bylo tak ze jak sie wchodzilo wieczorem na forum to kilkanascie... moze i wiecej postow dziennie lecialo... bylo co poczytac... a i z kim pogadac bylo.... teraz zagladam tu raz na jakis czas... raz ...dwa razy w tygodniu... z ciekawosci... i co?.... i nic!!!! Temat zdechl i zgnil... szkoda... rowniez pozdrawiam wszystkich pozytywnie pier..olnietych czterokolowcow piona
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Przyczyna jest prozaiczna ale dobrze znana ... chcieli zaszkodzić mnie, a zaszkodzili innym ... ja mam sie dobrze robię dalej swoje i mam teraz święty spokój Pozdrawiam wszystkich quadomaniaków ale tylko tych normalnych ...
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Dziękuję bardzo za pozdrowienia
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Uderz w stół.......................