SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Chodziło o typowe turystyki np. Sv650 i er6. Daj se siana z tdm bo można to zrobić Ale chyba sie wykończysz zanim skończysz
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Na 328 stronie są moje przymiarki TDM 900 w access wiec po co tu jeszcze cos pisac kiedy wszystko jest pokazane dla tych co nie widzieli dodaje jeszcze raz Bo kolega Gate Way widział to właśnie na mojej fotce dla tego fajnie wam to wszystko opisał .
Da sie to zrobić ale idąc po trupach i zmieniająć dosłownie wszystko A fajnie było żeby to jeszcze jakoś wyglądało dla tego sobie odpuściłem ten temat w accessie i zastosowałem er6 Bo access raczej buy tego nie wytrzymał i chyba by sie nie zatrzymał jak by próbował tym za hamować
Niebawem wrzucę filmy prezentacyjne nowych projektów których jeszcze nie robiłem
Da sie to zrobić ale idąc po trupach i zmieniająć dosłownie wszystko A fajnie było żeby to jeszcze jakoś wyglądało dla tego sobie odpuściłem ten temat w accessie i zastosowałem er6 Bo access raczej buy tego nie wytrzymał i chyba by sie nie zatrzymał jak by próbował tym za hamować
Niebawem wrzucę filmy prezentacyjne nowych projektów których jeszcze nie robiłem
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Siema , a powiedz mi Marcin , jak sprawdza sie ten silnik z Er6 w terenie ? , w sensie jak z awaryjnością bardziej mi o to chodzi , dzieją sie czasem jakieś dziwne rzeczy , cos sie popsuło ?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Wszystkie które zrobiłem do tej pory chodzą nic się nie dzieje a jak zdążyłeś zauważyć u mnie maszyna nie jest oszczędzana właściwie to napiernicza sie cały czas na maxa , biegi sie zmienia jak obroty są na czerwonym polu i przez myśl mi nie przyszło żeby go oszczędzać w jakiś sposób ale każdy lata Na 300 vJuraas pisze:Siema , a powiedz mi Marcin , jak sprawdza sie ten silnik z Er6 w terenie ? , w sensie jak z awaryjnością bardziej mi o to chodzi , dzieją sie czasem jakieś dziwne rzeczy , cos sie popsuło ?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A no tak , olej niewątpliwie dobry Eh kusisz kusisz , same plusy , mało minusów ;D
- wrzesiek
- Quad:: będzie LS access
- Imię: Dawid
Cześć jestem tu nowy. Jestem na razie na drodze poszukiwania swojego LSa.
Czy ktos zna tego zielonego quada i może coś o nim powiedzieć? Nie chce kupić zajechanego.
https://www.olx.pl/oferta/access-lucky- ... 304ef7a9b2
Czy ktos zna tego zielonego quada i może coś o nim powiedzieć? Nie chce kupić zajechanego.
https://www.olx.pl/oferta/access-lucky- ... 304ef7a9b2
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
W opisie jest chyba cos nie tak... chyba ze sie myle... zebatka przednia 7z a tylnia 43z.... ?? W zyciu takiej malej zebatki z przodu nie widzialem...
Na zamówienie tylko po co komu 2 razy mniejsza zębatka niż ta która jest najlepsza?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Watpie zeby bylo to mozliwe zeby zalozyc zebatke z 7 zebami... poza tym to by nie jechalo.... i jakie to obciazenie dla silnika by bylo
Może sie ułamały