SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Dragon011 » pt 25 lis, 2016

Dziwią mnie tylko opinie ludzi , którzy się przed chwilą zalogowali :myśli: Rozumiem opinie ludzi , którzy są już długo na forum i ich opinia jest własnym spostrzeżeniem , ale zalogować się i zaraz hejt ?

Zaraz mi się przypomina kłótnia , która już była dawno temu w tym temacie też zaraz nowe konta itp żeby hejtować :P Aha przypominam sobie chodziło o rury od kibla mocujące gazniki z airboxem :P Ktoś , ze "snafców" pokazał zdjęcia jak mu to wychodziło i było meega kicznie .

A co do kopiowania sprzętów. To nie było przypadkiem tak , że 2 lata temu nie było ani jednego ls cb500 na sprzedaż ? No bo "niby każdy ma swój rozum" , jeżeli tak to jakim k**** cudem po pół roku zaczęły wypływać na rynek wtórny lucki cb 500 nie od Marcina ? "Bo ja tylko zobaczyłem , że da radę" Z chęcią zobaczę filmik , który przedstawia profesjonalnie zrobionego lucka cb 500 przed Marcinem. A najlepszą odpowiedzią jest jeżeli swap jest hu.j.o.wy to jakim k**** cudem 150 ludzi dało sobie wj.e.b.ać g.ów.no ?
Ostatnio zmieniony pt 25 lis, 2016 przez Dragon011, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 25 lis, 2016

No i tu wlasnie obnaza sie wszystko... chlopcy sie zarejestrowali na forum i sieja zament hehe.... a moge isc o zaklad ze nawet polowy tego tematu nie przeczytali... i tu nie chodzi o to czy ja czy inni koledzy bronimy Marcina ( i jestesmy nazywani wyznawcami) bo to duzy chlopak jest hehe i sie sam obronic umie.. z reszta jego projekty same sie bronia ;) a w wiekszosci krytykuja ci ktorzy zaczeli projekt i nie wiedzieli jak to ugrysc ;) pozniej sprzedawali sprzet a finalnie trafial do A.S.G. na poprawki hehe
A tak poza tym to hejt jest chyba wpisany w polska nature hehe... takze dajmy se wszyscy siana z ta dziecinada i piszmy jakies posty konstuktywna ktore wnosza cos do tematu ;) pozdrawiam wszystkich upartych ;)

Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Post autor: Brzuch » pt 25 lis, 2016

Ja jestem uparty bo uważam że mam sprzęt lepiej zrobiony niż jak by to Marcin robił. Poprawki którymi chwalił się ostatnio ja miałem w pierwszej fazie projektu wprowadzone. Niestety dla was człowiek który pomagał mi przy konstrukcji tzn on grał pierwsze skrzypce nie chce robić tego zawodowo i robi to dla przyjaciół i powiem tak ma chłop wiedzę i umiejętności.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan :)

Łukaszz
Quad:: brak
Imię: Łukasz

Post autor: Łukaszz » pt 25 lis, 2016

No to świetnie ze masz takiego fachowca szkoda ze ty rąk do tego nieprzylozyles a się srosz a teraz skończ pier******** bo najebaliscie 10 stron swoim pier******** niem jak to źle jak to niedobrze co pasuje a co nie i zamiast konkretów w tym temacie trzeba czytać później taki syf bo każdy mądry a gowno zrobil

Piston
Quad:: RaptorR1

Post autor: Piston » pt 25 lis, 2016

Panowie Czytam te forum od pierwszej strony nie naleze do ludzi ktorzy maja tzw. Syndrom gimbów i nie hejtuje za kazdym razem wypowiedzi ktora mi nie pasuje.Zarejestrowalem sie teraz bo zaczelo mi dokuczac czeste powtarzanie na tym forum ze pan marcin jest twórcą ls-a cb.

Byl ls cb przed tym jak zaczęto to robić masowo w częstochowie a ze był kiepsko zrobiony to inna bajka.

Piston

Trzeba przyznac ze czestochowa oswila ludzi do quada z silnikiem motocykla bo wczesniej to kazdy bal sie kupic takiej przeróbki.

Piston

Dragon011 pisze:Dziwią mnie tylko opinie ludzi , którzy się przed chwilą zalogowali :myśli: Rozumiem opinie ludzi , którzy są już długo na forum i ich opinia jest własnym spostrzeżeniem , ale zalogować się i zaraz hejt ?

Zaraz mi się przypomina kłótnia , która już była dawno temu w tym temacie też zaraz nowe konta itp żeby hejtować :P Aha przypominam sobie chodziło o rury od kibla mocujące gazniki z airboxem :P Ktoś , ze "snafców" pokazał zdjęcia jak mu to wychodziło i było meega kicznie .

A co do kopiowania sprzętów. To nie było przypadkiem tak , że 2 lata temu nie było ani jednego ls cb500 na sprzedaż ? No bo "niby każdy ma swój rozum" , jeżeli tak to jakim k**** cudem po pół roku zaczęły wypływać na rynek wtórny lucki cb 500 nie od Marcina ? "Bo ja tylko zobaczyłem , że da radę" Z chęcią zobaczę filmik , który przedstawia profesjonalnie zrobionego lucka cb 500 przed Marcinem. A najlepszą odpowiedzią jest jeżeli swap jest hu.j.o.wy to jakim k**** cudem 150 ludzi dało sobie wj.e.b.ać g.ów.no ?

Piston

Dragon. Ja nie mowie ze swap to gowno.
Mylisz pojęcia. Sam jeździłem kiedys swapem jeszcze przed tym jak zaczely powstawac w czestochowie i bylem zadowolony.

ONION123
Quad:: Szukam
Imię: Posiadam

Post autor: ONION123 » pt 25 lis, 2016

Nawet nie wiesz ile rzeczy wokół Ciebie jest skopiowane lub wzorowane na innej...

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » pt 25 lis, 2016

Ta wymiana zdań już się robi nudna Panowie.
Wrzućcie jakieś ciekawe filmy z jazd to sobie człowiek poogląda :)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”