SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Ori_2
Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
Kontakt:

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Ori_2 » wt 22 lis, 2016

Bzdury piszecie na temat projektu er6, to po co jest wsadzany mocny silnik do BMW serii M? Jak jesteście tacy mądrzy to proszę o wypowiedzi? Dla czego wypowiadają się te osoby które nie miały takiego quada, i nie użytkowały? Nikt nikomu nie każe robić swapa u Marcina, sami ludzie chcą, więc po co takie gadanie. Dla mnie i myślę innych najważniejszą kwestią jest JAKOŚĆ WYKONANIA, i BEZPIECZEŃSTWO, a to akurat Marcina Mocna Strona.

PS: oolsztyniak co ty chcesz od chłopa,
oolsztyniak pisze:ja osobiście zaczynam Cię odbierać jako zadufanego w sobie cwaniaka nastawionego tylko na zysk
nie rozumiem, zawsze doradzi, odbiera telefony, dowie się czegoś oddzwoni, poinformuje, itd. i nie bierze nawet na pifo, nie rozumien Twojej wypowiedzi, raczej Ty na cwaniaka wyszedłeś............

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » wt 22 lis, 2016

Ori_2 a powiedz nam dlaczego np w E46 m3 jest silnik R6 3.2 343 KM, a w M5 E39 5.0 V8 400 KM?

Awatar użytkownika
Ori_2
Kontakt:

gateway.......A dla czego w alfie jest silnik Ferrari 2.9 V6 510 KM ? Głupie pytania zadajesz. Baza ta sama, a silnik jaki chcesz, i to ma odniesienie do swapa, może być er6, może być cb500, zależy co komu się podoba, więc nie widzę sensu tej dyskusji.

Awatar użytkownika
gateway

Powiem Ci tak: Wszędzie musi być zachowana równowaga. Dlatego M3 jest uważane za wzór auta, które ma zaje***** zrównoważony rozkład masy, zaje***** się prowadzi itd.
Dlaczego w nowej Alfie RWD dążą do dorównania nowej M3? Czy nie dlatego, że jest wzorem w swojej klasie?
Za godzinę napiszę dłuższą wypowiedź, bo teraz nie mam za bardzo czasu.

Awatar użytkownika
Ori_2
Kontakt:

BMW M#3 to bardzo dobry i wyważony samochód, ale i tak rekord toru należy do Alfy....to taki SWAP Z SILNIKIEM er6 :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bla3URROjM4[/youtube]

a tu masz reakcję Reakcja BMW na rekord czasowy, to taka reakcja innych na swapa....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZbhgrrQL0IY[/youtube]

Awatar użytkownika
gateway

Na temat tego filmu jest gruba rozmowa na RF.pl.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, więcej mocy jest lekarstwem na wszystko, to bugatti powinno pozamiatać wszystko :)
Czytanie ze zrozumieniem i logiczne myślenie.

Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Post autor: Brzuch » wt 22 lis, 2016

Bose oni co ty piszesz Alfa z silnikiem ferrari to to samo ca Accessa er6 tam tylko karoserii jest ta sama.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan :)

Awatar użytkownika
Ori_2
Kontakt:

akurat bugatti na torze nie zamiata, a ma więcej mocy bo niemcom się nudziło i 2 silniki szczepili, to tak dla Twojej wiadomości, :lol: , brzuch'u karoseria ta sama, jak mówisz, i w swapie są zmiany, rama zostaje, amory inne, zębatki, itd. temat aut to inne forum, temat swapu.....jak temat rzeka......każdy ma swoje zdanie, i ma prawo. Napiszę jeszcze raz, sprawa wykonania i bezpieczeństwa jest najważniejsza, i tu szacun dla Marcina.

Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Post autor: Brzuch » wt 22 lis, 2016

W Starogardzie Gdańskim ma się pojawić KTM po sapie na Er6 jest to 20km od mego miejsca zamieszkania mam nadzieję że będzie mi dane zobaczyć wykonanie i to bezpieczeństwo

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan :)

Awatar użytkownika
Ori_2
Kontakt:

te silniki sa bardzo popularne do swapu, wkładają to do crosów, do buggy, gotardów, itd, widocznie dobry silnik i coś w tym jest

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”