SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Zaczales juz to 450?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
W poniedziałek zaczynam ale już stoi w warsztacie 450 jest tańsza do przeróbki chłodnica zostaje i wahacza nie trzeba przerabiać ok 500zł taniej niż 250i300
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A tłumika nie da się zaadoptować? średnica wydechu to chyba 40mm, więc powinien pasować, tak mi się wydaje...
-
O widzisz zapomniałem o wydechu kolejne minimum 150zł w kieszeni
Oj, boję się, że życzliwi mogą zamknąć temat. Przecież szczegółów można dowiedzieć się pisząc PW.
Bez urazy, ale pogawędki można również prowadzić na PW, lub utworzyć osobny wątek "Pogawędki". Tak niepotrzebnie robi się OT, a zainteresowani SWAP'em muszą przebić się przez nic niewnoszące posty i wyłuskiwać ważne informacje Marcina.
PS.
Marcin, na pytania o ceny i istotne szczegóły odpowiadaj na PW, tak będzie zdrowiej Do karnetu na "piątkowe rachunki sumienia" też się dołożę.
Bez urazy, ale pogawędki można również prowadzić na PW, lub utworzyć osobny wątek "Pogawędki". Tak niepotrzebnie robi się OT, a zainteresowani SWAP'em muszą przebić się przez nic niewnoszące posty i wyłuskiwać ważne informacje Marcina.
PS.
Marcin, na pytania o ceny i istotne szczegóły odpowiadaj na PW, tak będzie zdrowiej Do karnetu na "piątkowe rachunki sumienia" też się dołożę.
-
My tylko mówimy o kosztach chłodnicy i wydechu nie trzeba robić z tego tajemnicy wystarczy wejść na allegro
- Tomek_LS500cb
A ja pytale tylko ile kosztuje piaskowanie i malowanie... szczeze mowiac pisalem maile do kilku firm zajmujacymi sie tymi sprawami... zadnej odpowiedzi nie uzyskalem... a tutaj chociaz wiem ile takie cos kosztuje.
A "zyczliwych" serdecznie pozdrawiamy
A "zyczliwych" serdecznie pozdrawiamy
- Tomek_LS500cb
Trauma masz moze foty swojej poprzedniej maszyny... chodzi mi o to jak wygladal poprowadzony centralnie wydech... ja mialem to w ltr i zaje***** to wyglada... jeden minus ze jak chcialem czasami za graba zlapac to zdazalo sie ze o tlumik dotknalem i to juz bylo nie przyjemne jak rekawic nie bylo hehe... tylko ze w ltr troche dziwnie to bylo rozwiazane ... grab byl bardzo blisko wydechu... czy miales jakos izolacje zrobiona pod siedziskiem?bo w cztery litery cieplo sie robi po wiekszym kaciku... poza tyl w lucku tam bateria siedzi... jak to rozwiazales?
-
Też chętnie bym to zobaczył jak ten wydech tam był umiejscowiony pewnie musiał być dość krótki by sie tam mieścił z uwagi na to że air Box by przeszkadzał .
W łożysko igiełkowe inaczej mocowanie amorka nie ma jak wkomponować kalamitki co innego wywiercić dziurki w miejscu gdzie znajdują się tulejki nagwintować i wkręcić. Ja tak zrobiłem i nie mam problemu ze smarowaniem.
Ozo Drapers Squad