Pewnie nie za bardzo ale jak masz kątówkę, migomat i wiertarkę to podejdąPaka pisze:Czy takie nefr bary bedą pasowały do lucka
http://olx.pl/oferta/podlogi-nerf-bary- ... 41e3323160
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Też to kupiłem i po czasie 5 miesięcy wyleciały wszystkie wyguszenia czyli wata szklana do ocieplania pieców , no i niestety przyszedł czas na roznitowanie wydechu i zrobienie po swojemu.Adamus86 pisze:https://youtu.be/A62iuoqktV8 dźwięk bez dbkilera i z nim
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Ja docelowo i tak bede szukal jakiegos markowego wydechu ten jest teraz na chwile obecna bo z jakims trzeba jezdzic a nie bardzo mialem czas na szukanie innegorafax300 pisze:Też to kupiłem i po czasie 5 miesięcy wyleciały wszystkie wyguszenia czyli wata szklana do ocieplania pieców , no i niestety przyszedł czas na roznitowanie wydechu i zrobienie po swojemu.Adamus86 pisze:https://youtu.be/A62iuoqktV8 dźwięk bez dbkilera i z nim
Aczkolwiek nie powiem bo jestem bardzo zaskoczony jakoscia wykonania i dzwiekiem.
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Tomek_LS500cb pisze:Widac ze nie czytales tematu... tak jak bylo to juz poruszane wiele razy ten amorek jest super do zastosowania w lucku... trzeba pobawic sie ustawieniami i jest git... tez teraz jestem na etapie jego poszukiwan takze smialo mozesz go montowac
Macie już może jakieś optymalne ustawienie tego amortyzatora ?? Mam już go założonego ale nie bardzo wiem jak go najlepiej ustawić.
-
Dawid ustawiaj na miękko na max ale tak by po naciśnięciu sie nie huśtał
a ja załozyłem sobie taki Gadżecik gdyż fabrycznie jest tylko kontrolka rezerwy ,a że przyzwyczaiłem sie do lucka gdzie poziom paliwa był wyswietlany na liczniku szczegółowo w słupku teraz mam pełna kontrole
a ja załozyłem sobie taki Gadżecik gdyż fabrycznie jest tylko kontrolka rezerwy ,a że przyzwyczaiłem sie do lucka gdzie poziom paliwa był wyswietlany na liczniku szczegółowo w słupku teraz mam pełna kontrole
Ooo , super sprawa . Pewnie trochę pracy z tym jest bo trzeba zrobic otwór w baku na czujnik nie ?
-
Myślałem ze tak będę musiał zrobić ale wyjąłem pompę ze zbiornika usunąłem z niej stary czujnik rezerwy zamontowałem ogołocony z tej metalowej części sam potencjometr z pływakiem od lucka ,oczywiście trochę tam modyfikacji było żeby prawidłowo to zamocować i żeby pokazywało jak należy ale jest ok żadnych nowych dziur w baku nie robiłem mało tego wtyczka do pompy była na 4 piny 2 do zasilania pompy dwa do starego czujnika wiec wykorzystałem je nie ma żadnych dodatkowych kabli tylko fabryczna wtyczka , generalnie nie jesteś wstanie zauważyć ze cokolwiek modziłem z tym bakiemJuraas pisze:Ooo , super sprawa . Pewnie trochę pracy z tym jest bo trzeba zrobic otwór w baku na czujnik nie ?
O kurde to rzeczywiście full profeska , i to lubię .
Ja wroce do tematu gaznika i szarpania lucka, a moze jednak nie gaznika? Dzisiaj chcialem powalczyc troche z tym problemem i tak: zaczalem od wyczyszczenia i nasaczenia filtra powietrza jest jak nowy, druga czynnosc to tak jak napisal wczesniej Marcin przedmuchalem kompresorem gazniki i kranik, sprawdzilem droznosz przewodow ale wszystko wyglada spoko, paliwko tez wlane swieze. Niestety quad nadal przerywa. Zauwazylem juz pewna regule jest to przy niskich obrotach i gwaltownym dodaniu gazu np jak chce zakrecic baczka, czasami potrafi przerywac do tego stopnia zr jest podobny efekt jak przy gwaltownym dodaniu gazu na biegu wstecznym w quadzie, kto mial wie o co chodzi. W srednim zakresie obrotow i nawyzszych biegach quad praktycznie nie przerywa. Natomias przy wysokich obrotach znowu zaczyna szarpac aczkolwiek nie jest to tak ze wystepuje to zawsze. Czasami jedzie ladnie przez 30km ,a czasami ciagle prycha.
Moze macie jakies pomysly? Co mozna jeszcze zrobic/sprawdzic zanim wydam 3 stowki na regulacje i czyszczenie gaznika w serwisie. A moze to swiece? Sam juz nie wiem.
Moze macie jakies pomysly? Co mozna jeszcze zrobic/sprawdzic zanim wydam 3 stowki na regulacje i czyszczenie gaznika w serwisie. A moze to swiece? Sam juz nie wiem.
Sprawdź klemy akumulatora czy są dobrze dokręcone. Miałem identyczne objawy jak klema była luźna.