SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Hmmm... ladnie wyszedl grafike typowo do rapciucha zamawiales czy ma zamowienie?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Do rapciucha ale wyszło na to ze do starego modelu plastików i musiałem ostro sie na pocic by to inaczej powycinać części w ogóle nie nakleiłem bo mi sie nie podobało ogólnie nie wyszło źle nie jest tak mdło ,ale nie jest to tak ze kupujesz masz wyploterowane i sobie kleisz tylko wszystko na arkuszu i heja z nożyczkami i opalarka lub suszarką kto tam co ma jak umiałem tak zrobiłemTomek_LS500cb pisze:Hmmm... ladnie wyszedl grafike typowo do rapciucha zamawiales czy ma zamowienie?
tutaj jeszcze fota tego jak wygląda instalacja i dolot właściwie fabryka
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Może jestem dziwny ale wizualnie podobal mi sie bardziej Twoj LS er6 . Ale co do wlasciwosci technicznych i jezdnych to pewnie ten raptor wymiata wszystkie istniejace oski . Nawet nie chce myslec ile czasu i ile $$$ poswieciles na ten projekt.. Ale ten kto nie idzie do przodu ten sie cofa . Gratulacje i oby sie sprawowal w codziennej eksploatacji
-
Bo Ls był zaj.... sty ale musiałem go sprzedać by mieć fundusze by zrobic tego tak jak mówisz trzeba iśc do przodu poszerzać horyzonty i oferować cos wiecej niż access cb 500 i access er6 co do nakładu pracy to troche sie przy nim narobiłem a co do PLN to szkoda gadać dobrze że jest 500+ na chleb i coś do smarowania będzie hehehtrauma pisze:Może jestem dziwny ale wizualnie podobal mi sie bardziej Twoj LS er6 . Ale co do wlasciwosci technicznych i jezdnych to pewnie ten raptor wymiata wszystkie istniejace oski . Nawet nie chce myslec ile czasu i ile $$$ poswieciles na ten projekt.. Ale ten kto nie idzie do przodu ten sie cofa . Gratulacje i oby sie sprawowal w codziennej eksploatacji
-
Na pytanie czy można er6 jeździć po wodzie odpowiadam nie !!! jak ktoś nie lubi sie moczyć hahah
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hjGncp7yNjs[/youtube]
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Taaa, dokładnie Polecam do jazdy japonki, ja miałem od żony, trochę małe ale lepsze to niż potem buciory suszyćMarcin ATV SWAP Garage pisze:Na pytanie czy można er6 jeździć po wodzie odpowiadam nie !!! jak ktoś nie lubi sie moczyć hahah
zaje*****... Ci to wyszło , gratuluje . Powiedz mi oprócz oczywiście spawania mocowań silnika przerabiałes ramę ? wzmacniałes albo moze cos ciałes ?
Marcin czy mi się wydaję że ten silnik wystaje trochę z lewej strony?
-
albo ci sie wydaje albo ci sie nie wydaje o to jest pytanie a tak serio to jakie to ma znaczenie ????? silnik ustawia sie pod łańcuch a nie pod to czy będzie bardziej z lewej wystawał czy z prawejALS pisze:Marcin czy mi się wydaję że ten silnik wystaje trochę z lewej strony?
No właśnie , jaki szeroki masz łańcuch , 520 czy szerszy ?