SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Marcin nie było Ci żal rozstać się z Lucyferem?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
No żal ale co mam zrobić chcę sie rozwijać dalej a to trochę kosztuje wiec wyjścia nie miałem za same części do budowy raptora wydałem juz ponad 15 tyś a to jeszcze nie wszystko co chciałem z nim zrobić czekaj na efekt końcowy jeszcze ok 1,5 tyg i zaczynam z nim działaćAdamus86 pisze:Marcin nie było Ci żal rozstać się z Lucyferem?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Na razie nie sprzyja mi pogoda do latania, więc nie za bardzo pasuje mi rozbieranie i unieruchamianie maszynki. Staram się wykorzystywać każdą okazję, aby trochę pojeździć. Gdy już się za to zabiorę, to na pewno będę się z Tobą konsultował
Ostatnio w ciągu jednego dnia złapałem dwa kapcie z tyłu... Niestety pokutuje jazda na zdartych oponkach...
Ostatnio w ciągu jednego dnia złapałem dwa kapcie z tyłu... Niestety pokutuje jazda na zdartych oponkach...
- Aknot
- Quad:: LS Cinquecento
- Imię: Tomasz
Marcin skoro za 1.5 tygodnia zaczynasz, to czym na zlocie będziesz jeździł?Marcin ATV SWAP Garage pisze:No żal ale co mam zrobić chcę sie rozwijać dalej a to trochę kosztuje wiec wyjścia nie miałem za same części do budowy raptora wydałem juz ponad 15 tyś a to jeszcze nie wszystko co chciałem z nim zrobić czekaj na efekt końcowy jeszcze ok 1,5 tyg i zaczynam z nim działaćAdamus86 pisze:Marcin nie było Ci żal rozstać się z Lucyferem?
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
[youtube][/youtube]Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy rapiego mój lucek dorobił się ostatnio zawiasu z ktm-a na tył i dzisiaj jeszcze grabbara
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Piechto busem No nie będę miał czym, skupie sie za to bardziej na wideo i fajnych ujęciach żeby było fajne do montażuAknot pisze:Marcin skoro za 1.5 tygodnia zaczynasz, to czym na zlocie będziesz jeździł?Marcin ATV SWAP Garage pisze:No żal ale co mam zrobić chcę sie rozwijać dalej a to trochę kosztuje wiec wyjścia nie miałem za same części do budowy raptora wydałem juz ponad 15 tyś a to jeszcze nie wszystko co chciałem z nim zrobić czekaj na efekt końcowy jeszcze ok 1,5 tyg i zaczynam z nim działaćAdamus86 pisze:Marcin nie było Ci żal rozstać się z Lucyferem?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Pochwal się grab barem Chciałbym coś wyrzeźbić...Adamus86 pisze:[youtube][/youtube]Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy rapiego mój lucek dorobił się ostatnio zawiasu z ktm-a na tył i dzisiaj jeszcze grabbara
-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
nie mam zdjęcia bo pokazał bym Ci mój, a to dopiero rzeźbaSyki pisze:Pochwal się grab barem Chciałbym coś wyrzeźbić...Adamus86 pisze:[youtube][/youtube]Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy rapiego mój lucek dorobił się ostatnio zawiasu z ktm-a na tył i dzisiaj jeszcze grabbara
- Aknot
- Quad:: LS Cinquecento
- Imię: Tomasz
Ok, czyli lista uczestników się ode mnie się zmniejszy. Pogrzebe w piwnicy to może jakieś sanki dla ciebie znajdę [emoji2]
Jutro zrobie jakies foto i wrzuce. Generalnie zrobilem z materialow co znalazlem u siebie w garazu, dokupic musialem jedynie 4 lozyska do rolek (rolki mam od paleciaka ktore mialem na zapas a paleciak juz dawno wyzional ducha)