SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Te kolektory od CB500 mają swoje lata już. Rurki są już bardzo cienkie. Szczególnie blisko cylindra. Można kupić kolektor od CBF1000F/CBR1000F dual. Jest on nierdzewny. Jest trochę roboty aby go zamontować, ale jest tani, nierdzewny i ogólnie fajny. Koszt to około 100 pln za podwójny kolektor.
http://allegro.pl/kolektor-wydechowy-wydech-honda-cbr-1000-f-dual-i5758229221.html
http://allegro.pl/kolektor-wydechowy-wydech-honda-cbr-1000-f-dual-i5758229221.html
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
tu akurat kolektor był zdrowy ale on kończy sie pod prawa nogą a zaś Piotr przywiózł mi do zamontowania wydech Rombo z kawałkiem oryginalnego kolektora fajnie to pod pasowało też z nierdzewki lecz ten kawałek akurat miał cieniutką ściankę i ten dodatkowy uchwyt akurat w tym miejscu przy drganiach powoduje jakies napreżenia i wyrywa ucho obejma bedzie najlepsza a moze wystarczyło by gdyby był przyspawany ale wieksza powierzchnią wtedy by go też nie wyrywało . Pojeździj i zobaczysz jak to się bedzie zachowywało.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Wczoraj dałem się namówić na dwugodzinne szaleństwo po okolicznych lasach i żwirowniach z kolegą na crossie. Efektem było lekkie przybrudzenie Lucyfera i taki ból pleców, że dzisiaj skończyłem u lekarza... Po prostu się poddałem. Domyślam się, że głównym powodem jest twarde zawieszenie lucka. Kolega śmigał KTM-em 250 SX-F i chciałem mu dorównać... Udało się ale kilka razy zaliczyłem twarde lądowanie. Coraz częściej zaglądam na aukcje z amorami gazowymi...
Tak przy okazji - tłumik nie pęka, a nie miał wczoraj łatwo
Tak przy okazji - tłumik nie pęka, a nie miał wczoraj łatwo
Ładny sprzęt. Kiedy wpadamy na żwirownię do Górnej Grupy?
Ktoś z kolegów zastaniawia się swapem na er6 i zamierza sprzedać Lucka na najbliższą jesień/zimę?
szukasz lucky stara cb500?
- Syki
- Kontakt:
Mieszkam praktycznie na tej żwirowni. Widzę ją z praktycznie każdego okna swojego domu W razie czego zawsze zapraszam. Myjka, grill, basen - wszystko na miejscu. W przyszłości dojdzie jeszcze możliwość polatania po okolicy (i nie mam tu na myśli skoków, tylko loty paralotnią z napędem, o czym kiedyś wspominał Marcin).
W sobotę ma być ładna pogoda. I na pewno będziemy jeździć. Mamy taki plan:
Nowe-Górna Grupa-Grudziądz-Kwidzyn-(może Malbork)-Tczew-(część do Gdańska, część do Nowego) Ruszamy koło 12-14
Nowe-Górna Grupa-Grudziądz-Kwidzyn-(może Malbork)-Tczew-(część do Gdańska, część do Nowego) Ruszamy koło 12-14
- Syki
- Kontakt:
Niezła wyprawa ale niestety tym razem nie dam rady. Raz, że po wczorajszych wygłupach jestem mocno połamany (do tego na prochach), a dwa to w sobotę muszę na tydzień wylecieć (żonce także się coś należy... ).gateway pisze:W sobotę ma być ładna pogoda. I na pewno będziemy jeździć. Mamy taki plan:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9Naan3M5kPI[/youtube]
Po powrocie z pewnością będę Was nakręcał na powtórkę. Muszę się też przejechać jakimś Lucyferem z gazową zawiechą. Wcześniej dosiadałem tylko bestii Marcina, ale to był płaski teren i nie miałem okazji poczuć wszystkich walorów tego zawieszenia.
- Syki
- Kontakt:
Czy tylny amor od KTM-a 350 LC4 będzie pasował? Wiem, że jego długość to 415 mm i nie wiem czy się czymś różni od 620. Da radę go upchnąć?