więc tak lampa to albo raptor 700 albo yamaha r1 rok chyba 2002 i sa to zamienniki te z kierunkami wbudowanymi bo ja mam oryginalną ale za używkę trzeba dać lekko 200 zł a tamta masz nową za 135 zł + przesyłka
jeśli chodzi o klamki to są to chyba zwykłe klamki tylko tak wyglądające z tym że muszą być do danego motocykla ja poprostu kiedyś przywiozłem cebule z holandii i miała takie klamki wiec sobie je załozyłem
i mam rozdzielone hamulce tył osobno nogą i przód osobno klamką z tym że tu pojawia sie problem zbyt małej wydajności pompy nawet tej od cb ponieważ cb ma jedna tarcze sprzodu i jeden zacisk a quad dwa zaciski i efekt był taki że ciągle był objaw jak by był zapowietrzony układ więc zakupiłem tak samo wyglądającą pompę od hondy cbr f2 z lat produkcji cebulki ponieważ zależało mi by ta klamka pasowała złota do tej nowej pompy a pic polega na tym że cbr 600 miało sprzodu 2 tarcze na kole jak zresztą każdy ścig i dwa zaciski więc i pompa 2 razy bardziej wydajną założyłem ją i jest tak że na asfalcie blokuje koła przednie jak nacisnę klamkę

żyleta jak ktoś chce sobie rozdzielić hamulce tył i przód osobno to żeby to dobrze działało trzeba zarzucić pompę od jakiegos moto co ma 2 tarcze na przednim kole jesli nie zmieniasz nic w układzie tylko zostawiasz tak jak było a masz tylko klamkę po lewej to wystarczy założyć pompę od cb na prawą strone i hula
a i założyłem przewody w stalowym oplocie bo tamte się też troche rozprężały i też były straty