SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 17 wrz, 2014

do 120 -125 idzie żwawo ;) jak byś sciągnął te dolne czarne plastiki pod nogami i założył nerf bary to prędkość max wzrasta o jakieś 10 km /h a ogólnie to tak 135 idzie zależy tez od wiatru i masy drivera :D ale nie chodzi tu o rozwijanie mega prędkości tylko o przyspieszenie a tu ma dobre doje .b ..anie ze świateł samochody poniżej 200km nawet niech nie podjeżdżają :) a jeśli chodzi max prędkość to przynajmniej trzech chwaliło się że zapieli po 150km/h ale byli drobnej budowy ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » śr 17 wrz, 2014

Oczywiście mi również najbardziej chodzi o przyśpieszenie jak zbiera się tak do 120 to wystarczy mi w zupełności. Biorę to pod uwagę bo jak czasami bd chciał gdzieś z ekipą na crossach wyskoczyć żeby nie musieli na mnie czekać ;).

A z innej beczki to byłem dzisiaj oglądać 2 LSy... Ja pierdo*** takiej rzeźni dawno nie widziałem... Ramy pospawane chyba po pijaku ;o Plastiki roztelepane, połamane... Najlepszy tekst jaki usłyszałem na temat luzów w zawieszeniu... " ten quad tak z salonu wyjechał już miał takie luzy i każdy nowy tak ma"... Obawiam się ,że mój swap może trochę odwlec się w czasie jak nie znajdę jakiegoś Lucjana. Mam jeszcze w piątek jednego oglądać i to będzie na tyle w mojej okolicy ,a reszta już 200km odemnie min...

A może konstruktor Marcin przewiduje zrobienie czegoś na handelek tak jak ten biały ;)? Byłbym pierwszy w kolejce ;).

Marcin ATV SWAP Garage

chetnie bym zrobił ale na to by teraz jeździć i szukać quada nie mam zbytnio czasu mam teraz sporo roboty na działce i nawet mi pasuje że nikt mnie nie ciśnie o quady chłopak któremu mam przerabiać tą 450 czeka na mój telefon kiedy będzie mógł przyprowadzic więc na spokojnie sobie szukaj i tak pierwszy w kolejce jest ta 450 a najwcześniej zacznę ją za ok 2 tyg więc masz sporo czasu napewno się coś trafi czasem jednak warto pojechać te 200 km ja swojego kupiłem w Toruniu a z Częstochowy do Torunia jest 300 km ;) ale było warto a co do nadążania za crosami bez obaw jak wpadniesz w piaski to ich będziesz rucha... a w zakrętach na szutrze driftem będziesz przechodził koło nich zreszta ja też jezdże z chłopakami co latają crf450 i rm250 i na spokojnie nikt mi nie uciekł jeszcze nigdy ;) z ta różnicą że oni jeszcze często z glebą sie całują ;) a ja nie ;)

Marcin ATV SWAP Garage

A tutaj tor w Biskupicach koło Częstochowy tyle że prywatny ale jeśli wpadasz swoją maszyna to płacisz 20 zł za cały dzień i własnie w niedzielę sie tam wybieramy i coś nakręcimy ktoś chętny by się przyłączyć :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C2zTZavVro0[/youtube]

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » śr 17 wrz, 2014

No niestety mnie raczej nie będzie a szkoda tam jeszcze nie jeździłem.

Marcin ATV SWAP Garage

no ciekaw jestem tych podjazdów czy lucjan tam wejdzie sie okaże w niedzielę :D opony mam dobre myślę że powinno być dobrze :P ale stromo jest ja mimo że rzut beretem też jeszcze tam nie jeździłem kto wie może nam się spodoba ;) ciekawe czy przełożenia sie sprawdzą :)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 17 wrz, 2014

TRAUMA ktore te lucki ogladales ze taka padaka?? Na olx sa?? Jak tak to dawaj na forum zeby ktos inny czasu nie tracil na ogladanie... nie powiem ze moje jest w najlepszym stanie bo nie jest i na wiosne jak przyjedzie do Marcina to tez bedzie mial z nim co robic... plastiki u mnie wygladaja naprawde koszmarnie ale ja naprawde nigdy mu nie szczedzilem i rolek tez kilka zaliczyl wiec ma prawo tak wygladac... co do ramy jest wszystko ok... tylko nadal walcze z tym zeby o ubezpieczyc ale to juz inna historia...

Marcin ATV SWAP Garage

Biskupice nowy cel lucjana :D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pYmaQL_42K0[/youtube]

ozimek84
Quad:: Lucky Star 500
Imię: Bartek

Post autor: ozimek84 » czw 18 wrz, 2014

Siema wywiało mnie na jakis czas ale juz jestem... Mysle ze nie musicie sie martwic zbytnio o te podjazdy ja takie dosc czesto na kopalniach biore Lucek jest ciężki ale przy stromych podjazdach to mu wychodzi na dobre A co do predkosci to na terenowych oponach 145km/h a na szosowych 162km/h ale juz nie ma komfortu przy takiej predkosci optymalnie jest 100 a 120km/h

zybiman
Quad:: Access 450s
Imię: Zbigniew

Post autor: zybiman » czw 18 wrz, 2014

Miejsce fajne tylko drzewek troche dużo, można cos urwać. U mnie nad morze był podobny tor z wjazdem na plaże ale zabronił Urząd Morsi i juz nawet zawodów nie robią.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”