SWAP Lucky Star
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
ropaO, nie przesadzaj, Marcin ma doinwestowanego quada, a gość po prostu chce sprzedać, on nie pisze, że ma super sprzęt i staje ze wszystkimi do ścigania, po prostu sprzedaje, a mam wrażenie że jest pompowany temat
hehe wejdź na to ogłoszenie i przeczytaj dokładnie
lucek odjeżdża raptora 700 i inne Quady niedowiarków zapraszam ze swoim sprzętem, Quad mocno doinwestowany
po prostu gosc śledzi temat i myśli ze ls cb 500 pójdzie mu od reki,a nie okłamujmy sie ''repliki'' nie mają az takiego wziecia i dobrej reputacji jak maszyny marcina
lucek odjeżdża raptora 700 i inne Quady niedowiarków zapraszam ze swoim sprzętem, Quad mocno doinwestowany
po prostu gosc śledzi temat i myśli ze ls cb 500 pójdzie mu od reki,a nie okłamujmy sie ''repliki'' nie mają az takiego wziecia i dobrej reputacji jak maszyny marcina
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Ori_2
- Kontakt:
uważam że trochę przesadzasz, zachęca do kupna i tyle
-
- Quad:: Can-Am Renegade 1000 lucky star 400
- Imię: Martin
Pewnie Ze zachęca i piszę co uważa, co tak się spinacie. Gryzie was że to nie quad od "stwórcy"?
- Ori_2
- Kontakt:
co ty pier.......lisz? nikogo nic nie gyzie
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Nikogo nic nie gryzie ale filmy to niech swoje dodaje a to że sobie ubarwił opis quada to akurat wiadomo że po to by zachęcić do kupna tylko dla kogoś kto siedzi mocno w temacie bo ma takiego quada jest to śmieszne co on tam powypisywał i to nie jest blacha z Cze-wy tylko chyba z Cieszyna
Ostatnio zmieniony wt 15 mar, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Od 2 lutego jest napisane niby ale wydaje mi sie że max od 2 tygodni tak jest. Części nie sa tym objęte jedynie pojazdy.zybiman pisze:Od kiedy tak w olx jest. Jeszcze miesiac temu bylo gratis.
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Panowie... takie czasy. Teraz nawet po mordzie za darmo nie dostaniesz Zaczęło się od aut pow. 5000zł później pow. 3000zł itd. Wiec tylko czekać jak będzie trzeba zapłacić za każde ogłoszenie.
Najlepszym wyjściem jest ogłoszenie przez otomoto, pojawi się też na allegro i olx. Najdogodniejsze cenowo. Ja tak auto wystawiałem. Wydaje mi się że będzie tak samo i z quadem.
Najlepszym wyjściem jest ogłoszenie przez otomoto, pojawi się też na allegro i olx. Najdogodniejsze cenowo. Ja tak auto wystawiałem. Wydaje mi się że będzie tak samo i z quadem.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
Hej Marcin jak stoisz z terminami SWAPA ? mam 250 chciałbym go przerobić na 500 .
Co prawda troche mi szkoda bo nie dalej jak 8 miesiecy temu oddałem go do serwisu w Wawie gdzie wymienili mi całą górę silnika + wydech przelotowy itd i zabuliłem ponad 3 koła ale brkuje mocy.....
A może masz jakiegoś już gotowego na sprzedaż ?
Co prawda troche mi szkoda bo nie dalej jak 8 miesiecy temu oddałem go do serwisu w Wawie gdzie wymienili mi całą górę silnika + wydech przelotowy itd i zabuliłem ponad 3 koła ale brkuje mocy.....
A może masz jakiegoś już gotowego na sprzedaż ?
-
oj gotowców to ja nie mam jesli chodzi o jakieś szczegóły dotyczące przeróbki to najlepiej dzwoń albo pisz ale na PW