SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: trauma » wt 16 wrz, 2014

A może ktoś się przyzna do tej sztuki albo coś mi o niej powie? Może sam konstruktor :p. Czemu właściciel sprzedaje jak była zrobiona w Lipcu?

http://olx.pl/oferta/acess-lucky-star-5 ... c;promoted

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » wt 16 wrz, 2014

To jest konstrukcja z pod ręki Marcina. Ten kolega jeździł z nami na pustyni jakiś czas temu jest na filmach które Marcin wrzucał. A czemu sprzedaje to nie wiem musiał byś sam się z nim skontaktować.

Awatar użytkownika
beben1982
Kontakt:

Post autor: beben1982 » wt 16 wrz, 2014

I nawet na fotkach na OLX jest Marcina lucek na pustyni.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 16 wrz, 2014

ten Quad jest zrobiony przezemnie a on go sprzedaje bo się podobno buduje i kasy potrzebuje ale ile w tym prawdy to ciul wie w każdym bądź razie quad nie jest zarejestrowany i miał połamane plastiki sam osobiście je spawałem teoretycznie ma chomologację ale on go nie zarejestrował tylko tyle że teraz chcąc go zarejestrować musiał by przejść pierwszy przegląd a na takim przeglądzie zwracaja większą uwagę na wszystko bo jak już jest dowód rej to wygląda to troche inaczej więc kupując go nie możesz być do końca pewny czy go zarejestrujesz dlatego taka cena a tak pozatym to quadzik 100% sprawny nowe tylne opony silniczek cyka jak powinien wydech od raptora i założone dystanse no i wszystkie płyny olej świece , napęd też nowe . Ja tego chłopaka znam od momętu przeróbki mieszka wioskę za częstochową pare razy z nami jeździł ale straszny ściemniacz i krętacz co go o cos pytałem to zawsze ściemniał że nie sprzedaje tylko że na jaj wystawił a jak dzwonił endriu dla podpuchy to mówił że tak że jest do sprzedania 24 lat a ściemnia jak 15 latek :) troche smieszny typ :D
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma

Dziekie za info wlasnie na zadnym ze zdjec nie widzialem blachy... A takie kombinacje mnie nie interesuja :). Takze biore sie za poszukiwania Lucyfera :p

Marcin ATV SWAP Garage

a zkąd ty jesteś Dawid bo może ja tez się rozejrze za lucjanem dla ciebie i tak wieczorami przy piwku przed lapkiem siedzę i czaję różne rzeczy to i za tym lukne ;)

Awatar użytkownika
trauma

Ja jestem z Lublina. Mam jednego na oku z Janowa Lubelskiego na olx.pl stoi :) ogladne go w tym tyg jeszcze. Jakbys wyhaczyl cos fajnego to czekam na info. Ja tez szukam wszelkimi mozliwymi drogami :)

Marcin ATV SWAP Garage

apropos w niedzielę szykujemy wypad na miejscówkę na której jeszcze nie kręciłem filmów mam nadzieję że zrobie video relację z tej wyprawy dodam że teren naprawdę ciekawy też w moich stronach i mam nadzieje że uda mi sie zebrać kilka quadów ;) a zaś na przyszłą niedziele też szykuję sie wypad na pokaźną ilość maszyn tak więc postaram sie to uwiecznić i wrzucić tutaj:)

Awatar użytkownika
trauma

Post autor: trauma » śr 17 wrz, 2014

Pytanie natury technicznej do użytkowników LS 500 ;). Do jakiej prędkości Lucek rozpędza się tak żwawo? Powyżej 100? Pytam bo chciałbym czasami jakiś samochód wyprzedzić itp. Jak jeździcie ulicą to jaką macie przelotową? No i czy ktoś próbował rozpędzić go do końca? I jaki wynik ;).

Awatar użytkownika
beben1982
Kontakt:

Post autor: beben1982 » śr 17 wrz, 2014

Ja mam max. prędkość zapisaną na liczniku 135km/h i to jeszcze wykręconą przez Marcina jeszcze przed odbiorem lucka a są tu pewni koledzy co lecieli nim coś ok. 170km/h ale dla mnie to czyste samobójstwo. A lucek tak żwawo rozpędza się przynajmniej u mnie jest to 110-120km/h. Spokojnie nim można wyprzedzać auta bez stresu.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”