SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Mi najbardziej podoba się wyścig z BMW Marcin czyżby to była 330ci ? Bo na filmie niestety nie widać za dokładnie opisu silnika
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
tak to było 330 ci i gościowi kopara opadła szkoda że mi wyjechało auto i musiałem wyhamować na 1/4 by nie miał polotuDragon011 pisze:Mi najbardziej podoba się wyścig z BMW Marcin czyżby to była 330ci ? Bo na filmie niestety nie widać za dokładnie opisu silnika
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Pewnie ze uważam że lucek jest za ciężki na takie extremy i nie nadaje sie do skakania ale jak ktoś bardzo chce to cos tam można sobie podskoczyć a co do dobicia tyłu musiał bym go jeszcze troszke podkręcic na dobiciu a mam ustawione na komfort wiec troszke nie takie ustawienie amorka miałem do skakania ale i tak ładnie tłumił ale jak ktos ma fabryczne amorki to nie polecam takich skoków szkoda stawówTomek_LS500cb pisze:Super ... dzieki... no powiem ze robi wrazenie.... ale tylnie kola to az do zadupka dobijaly... do blotnikow sie dobrze tulily...
Fajna miejscowka na takie skoki... to co kiedy w red bullu startujesz?? Hehe ... ale tak czy inaczej chyba przyznasz ze i tak lucek jest za ciezki do skokow? Raz na jakis czas ... jak jest okazja... mozna sie "przeleciec" quadem na ziemia... ale na tor bym nim chyba sie nie wybral...
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Łazik Cb 500;)
- Imię: Filip
Witam wszystkich:) tak patrząc na te filmiki to aż zazdroszczę tych piaszczystych terenów:C
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Wczoraj zakupiłem nowe amorki na przód (dokładnie takie same jak ma Marcin).
Dzisiaj troszkę testowałem w terenie i napisze że różnica jest ogromna, dodam że dotąd miałem zwykłe fabryczne sprężynowe amortyzatory.
Dzisiaj troszkę testowałem w terenie i napisze że różnica jest ogromna, dodam że dotąd miałem zwykłe fabryczne sprężynowe amortyzatory.
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Czy one aby nie są krótsze?
- Gorgolesco
Nieee, są praktycznie identyczne co fabryczne i pasują bez żadnych przeróbek, górne tuleje wystarczy lekko podszlifować a na dół dołożyć podkładki.
Na fotkach jest gleba bo zamontowałem je tak jak wziąłem a że są od KATA który jest 100 kg lżejszy od Lucjana to usiadł, druga rzecz to efekt rybiego oka jakie daje GoPro przez co się wydaje że siedzi bardzo nisko. Teraz jest cacy bo je skręciłem i jest tak jak być powinno
Na fotkach jest gleba bo zamontowałem je tak jak wziąłem a że są od KATA który jest 100 kg lżejszy od Lucjana to usiadł, druga rzecz to efekt rybiego oka jakie daje GoPro przez co się wydaje że siedzi bardzo nisko. Teraz jest cacy bo je skręciłem i jest tak jak być powinno
- Ori_2
- Kontakt:
rozumiem, ja założyłem amorki gazowe tył Suzuki LTR przód Honda TRX, z przodu były krótsze to poszły przedłużki aluminiowe i jest git. Różnica kolosalna
- Gorgolesco
A tylny zawias od LTR'y pasował czy musiałeś coś rzeźbić?
- Ori_2
- Kontakt:
idealnie pasował