SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
karwat84
Quad:: lucky star 500
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: karwat84 » ndz 28 lut, 2016

No nareszcie jestem po drugiej jeździe cb500 i musze powiedzieć szacunku dla maszyny i respekt do mocy bo już mię przez przypadek postawiło na dwa koła ale na szczęście nic mi się nie stało. Lucjan za..pier..... a sz miło już prawie opanowałem biegi , w porównaniu do seryjnej 300 to samolot. Polecam

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 28 lut, 2016

dostałem wczoraj propozycje kupna mojego quada oczywiście był to sms o treści
" dam za te kombinowanego kuada 2 tyś ,, odpisałem Ok chyba sie analfabeta nie spodziewał takiej odpowiedzi i więcej już nic nie odpisał .
Drugi jeszcze lepszy dzwoni do mnie i mowi cześć słuchaj mam takiego quada eagle czy coś miałem w nim silnik z cb 500 teraz chce wsadzić z er6 mam silnik i potrzebne graty dałem za wszystko 1500 zł ???? mówie aha i koles teraz od którego kupiłem nie odbiera telefonu i mam do ciebie prośbę powiedz mi jak zrobić instalację a pompa paliwa to jest potrzeba ?? :D Masakra co to za goście silnik od er6 do typowego chinola zero pojęcia i dzwoni zeby mu powiedzieć jak zrobić instalacje normalnie jaja gdyby nie to że mam tam jakąś kulturę osobista to bym sie go spytał czy sie dobrze czuje że ma taki tupet. Małpuje moje pomysły i jeszcze na bezczela dzwoni zeby mu powiedzieć co i jak dobrze że mnie jeszcze nie zwyzywał że nie chce powiedzieć bo był już jeden taki wszyscy wiedzą o kogo chodzi po prostu ŻALLL
Ale spoko niech wkładają silniki jak najmocniejsze do byle gu..w.na rozpedzają sie ile fabryka dała i niech św Krzysztof czuwa nad debilami ........
Ostatnio zmieniony ndz 28 lut, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Ori_2
Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
Kontakt:

Post autor: Ori_2 » ndz 28 lut, 2016

:aparat: Amen

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 28 lut, 2016

marcin przecież wiesz ze kazdy polegnie na układzie paliwowym !!!!!!!

a nie wspomnę już o układzie zasilającym :)

ale nie martw sie takich telefonów bedzie juz tylko coraz więcej :wyśmiewacz:
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
młody85
Quad:: Access SP 300 na koksie
Imię: Rafał

Post autor: młody85 » ndz 28 lut, 2016

Panowie jaka moze byc min średnica wlotu tłumika jaki można zamontować zeby nie mulilo silnika?
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg

Facebook - ATV Enduro Knurów

Marcin ATV SWAP Garage

młody85 pisze:Panowie jaka moze byc min średnica wlotu tłumika jaki można zamontować zeby nie mulilo silnika?
po prostu szukaj fajnego firmowego przelotu od pojemności 500cc w górę i będzie cacy ;)

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 28 lut, 2016

był na olx za 2 stówki ori leo z kolankiem i db kilem a ty sie zas zastanawiasz i znowu szukasz nie wiem czego ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Marcin ATV SWAP Garage

ja w tamtym tygodniu wbiłem na olx bo mnie karwat 84 poprosił żeby mu coś poszukać i w 5 min znalazłem leo za 300 zł stan bdb pracuje pięknie

Awatar użytkownika
Radek_90
Quad:: Triton LS 500 Turbo:D
Imię: Radek

Post autor: Radek_90 » ndz 28 lut, 2016

Siemanko jestem tutaj nowy nie nowy bo jestem z wami juz dlugo tylko ze sie nie udzielałem dopóki nie bede po Swapie na Cb500 i musze powiedzieć że jestem mega zadowolony z osiągów jak i pracy Marcina[WHITE SMILING FACE] A pytanko mam odnośnie przyczepek co macie bo w tej lekturze nie potrafię tego znajść jaka była ta firma. POZDRO

Marcin ATV SWAP Garage

Radek_90 pisze:Siemanko jestem tutaj nowy nie nowy bo jestem z wami juz dlugo tylko ze sie nie udzielałem dopóki nie bede po Swapie na Cb500 i musze powiedzieć że jestem mega zadowolony z osiągów jak i pracy Marcina[WHITE SMILING FACE] A pytanko mam odnośnie przyczepek co macie bo w tej lekturze nie potrafię tego znajść jaka była ta firma. POZDRO
Siemanko Neptun o wymiarach 129 cm na 234 cm i tego szukaj bo nowe lekkie wygodne i dość tanie ;)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”