SWAP Lucky Star
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Re: SWAP Lucky Star
... już teraz mam radochę z zabawy seryjna 250-tka a pod koniec miesiąca opiszę jakie wrażenia będę miał po swapie
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Spoko 28 kwietnia na tydzien przylatuje... moze akurat zgramy sie na ktorys dzien...
hehe dobre a ja juz myslałem ze zona ci powie ze bez gada nigdzie cie nie pusciTomek_LS500cb pisze:
.... A zona mowi do mnie... jak bys bez quada mial jechac to w zyciu bys mnie do kolezanki 400km nie zawiozl hehe ..
pewnie palce skrzyżowałeś ja to mówiłesTomek_LS500cb pisze:
kochanie dla ciebie wszystko, a z quadem to tak przy okazji...
plan zacny i do zrealizowania
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Daniel z Przasnysz
Spoko. Ustawimy się na koniec kwietnia.
- Tomek_LS500cb
Robert bo trzeba przewidywac kobiece mysli .... wiem ze to graniczy z cudem ale czasami sie uda je przechytrzyc .... a skrzyzowane mialem palce u obu rak... rece i nogi... bo nie umiem tak w zywe oczy klamac
A co najlepsze to jakis tydzien temu i wspominala o tym zebym z nia pojechal... zgadnij jaka byla moja odpowiedz... chyba cie po...balo zebym tyle kilometrow dymal bo ty chcesz sie z kolezanko spotkac.... dobrze ze nie pamietala tej rozmowy
Daniel wtedy chyba wypada majowy weekend wiec powinno sie udac... zwerbuje jeszcze jedna 500tke i mozemy leciec na kruki na to piaskownie... jest nawet fajna
A co najlepsze to jakis tydzien temu i wspominala o tym zebym z nia pojechal... zgadnij jaka byla moja odpowiedz... chyba cie po...balo zebym tyle kilometrow dymal bo ty chcesz sie z kolezanko spotkac.... dobrze ze nie pamietala tej rozmowy
Daniel wtedy chyba wypada majowy weekend wiec powinno sie udac... zwerbuje jeszcze jedna 500tke i mozemy leciec na kruki na to piaskownie... jest nawet fajna
- Daniel z Przasnysz
Więc jesteśmy wstępnie w okolicach długiego weekendu majowego umówieni.
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Marcin małe pytanko, ze względu na to że wybieram się do ciebie na swap to zaczynam grzebać przy Lucjanie. Rama idzie do piaskowania i malowania ale jest pewnie problem. Mocowanie przednie silnika było spawane bo te oryginalne zaczepy puściły. Sprzedając silnik musiałem odciąć łapy żeby wyciągnąć silnik. I tu pytanie czy coś tu dorabiać czy zostawić to Tobie
- Tomek_LS500cb
Mocowanie przednie silnika jest zmieniane .... pod "nowy" silnik .... wiec z piaskowaniem i malowaniem proszkowym bym sie wstrzymal na twoim miejscu bo rama bedzie gdzie niegdzie cieta i spawana i piekny nowy lakiek h..j strzeli
- kowal1621
- Quad:: Lucky star 250
- Imię: Dawid
Kurde to później ponowny demontaż żeby pomalować :/ a jak reszta ekipy robiła ? Może Marcin niech tu się wypowie czy mocno zniszczy nowy lakier hehe
- Tomek_LS500cb
Rama jest troszeczke modyfikowana... uchwyty silnika sa nowe... no pare nowych spawow jest... z tego co pamietam to Marcin chlopakom najpierw przygotowywal klatke silnika .... szlo do malowania... a pozniej na przeszczep