SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 01 lut, 2016

No wlasnie o tym mowie... czas urlopu.... a ze moja pani chce koniecznie w tym roku odwiedzic kolezanke w tychach wiec tak se pomyslalem zeby polaczyc te dwie sprawy... zone z corka do kolezanki a ja do was :)
Dzisiaj z nia to jeszcze przedyskutuje i sie zadeklaruje na 100%... a reszta zalezy od was :)

;)

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » pn 01 lut, 2016

Już pierwsze 100 km natrzaskane :D Cały czas nie mogę ogarnąć , że to tylko kawałek jego mocy :D Jestem wręcz pioronująco zadowolony z er6 :mrgreen:

Mam tylko małe pytanko. Jaki polecacie smar do łańcucha ?

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 01 lut, 2016

Tomek_LS500cb pisze:No wlasnie o tym mowie... czas urlopu.... a ze moja pani chce koniecznie w tym roku odwiedzic kolezanke w tychach wiec tak se pomyslalem zeby polaczyc te dwie sprawy... zone z corka do kolezanki a ja do was :)
Dzisiaj z nia to jeszcze przedyskutuje i sie zadeklaruje na 100%... a reszta zalezy od was :)

;)
Ja nie widzę problemu będziesz w lipcu to dajesz znać i sie zorganizujemy również w lipcu moze nie koniecznie z noclegiem ale cała niedziela np. tak jak Ropa pisze w lipcu większośc bedzie na urlopach .
Ostatnio zmieniony pn 01 lut, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage

Dragon011 pisze:Już pierwsze 100 km natrzaskane :D Cały czas nie mogę ogarnąć , że to tylko kawałek jego mocy :D Jestem wręcz pioronująco zadowolony z er6 :mrgreen:

ja stosuje z tej firmy do filtra również

Obrazek

a ja dzisiaj karnąłem sie swoim nie jeździłem już ze 3 tyg aż miło sobie tak odękcić manetkę i patrzeć jak cie stawia bokiem :D

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 01 lut, 2016

Git :) tak czy inaczej najprawdopodobniej sie pojawie :) ale nie ukrywam ze 2 dniowa impreza bardziej by mnie interesowala :)

;)

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » pn 01 lut, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:
Dragon011 pisze:Już pierwsze 100 km natrzaskane :D Cały czas nie mogę ogarnąć , że to tylko kawałek jego mocy :D Jestem wręcz pioronująco zadowolony z er6 :mrgreen:

ja stosuje z tej firmy do filtra również

Obrazek

a ja dzisiaj karnąłem sie swoim nie jeździłem już ze 3 tyg aż miło sobie tak odękcić manetkę i patrzeć jak cie stawia bokiem :D

Bokiem to jeszcze pół biedy ;) Najpiękniejsze uczucie gdy nie dość , że wyrzuca bokiem nagle łapie trochę przyczepności i wywala na ośkę . :mrgreen: Wtedy jesteś pewien , że to już ma ogromną moc :D Jedno co napewno w niedługim czasie chcę jeszcze zmienić to opony tył na te większe. Zauważyłem , że nie tyle przód co właśnie odległość z tyłu wachacza od ziemi w kryzysowych sytuacjach wydaję się być trochę za mała.

Marcin ATV SWAP Garage

Kup sobie te 22 wtedy prześwit jest już pokaźny pojeździłeś trochę w terenie Fajnie zawiasik pracuje co :)? a co do mocy to na ulicy wiadomo że jeszcze da sie jechać ale w terenie trzeba sie pilnować i z cynglem ostrożnie :D

Awatar użytkownika
Aknot
Quad:: LS Cinquecento
Imię: Tomasz

Post autor: Aknot » pn 01 lut, 2016

Wanda 20cali Vs duro 22cale
Załączniki
DSC_0269.jpg

Awatar użytkownika
Dragon011

Post autor: Dragon011 » wt 02 lut, 2016

Zawias nie pracuje fajnie , a wręcz perfekcyjnie :D Można jeździć spokojnie 70 km.h a ręce nie odpadają :D Chociaż diabeł jest mega nie sforny i chce ridera wywalić po za burtę ;)

Aknot właśnie odrazu widać różnice , to są te 2 cm , które są potrzebne

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 02 lut, 2016

Ja w Lipcu ale raczej bliżej końca Lipca Jadę z żoną córką i quadem na przyczepie nad Polskie morze na tydzień mam zamiar jechać gdzieś w okolice Międzyzdroi i z tam tond zrobić sobie taki wypadzik wybrzeżem aż po Kołobrzeg i z powrotem to będzie ok 250 km w obie strony sporo miejscowości wypoczynkowych fajny filmik mozna zmontować i pozwiedzać chciał bym również wbić sie na plaże gdzieś ale nie bardzo wiem czy gdzieś sie da żeby ludzi nie było i czy wogóle wolno gdzieś albo wstanę o 5 rano jak nikogo nie będzie i ogień aż piec będzie czerwony :D

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”