SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 31 sty, 2016

najlepszy jest klej do luster jak na to skleisz lampę to nic jej nie rozklei ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 31 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:Quad juz w rękach właściciela jedzie do domu ;)
[img]http://naforum.zapodaj.net/images/2a87c6f862af.jpg[/img]
Nawet na zdjeciu widac usmiech....
Tak patrze na er6 i myslec zaczynam....
Od czego ten przedni bumper ... bo mi sie spodobal :)

;)

Awatar użytkownika
Patryko159
Quad:: lucky star 250
Imię: Patryk

Post autor: Patryko159 » ndz 31 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:najlepszy jest klej do luster jak na to skleisz lampę to nic jej nie rozklei ;)
A silikon dałby radę bo mam różne rodzaje elastyczny i dekarski (nigdy do końca nie zasycha)
If you can DREAM it,
you can DO it.

Awatar użytkownika
młody85
Quad:: Access SP 300 na koksie
Imię: Rafał

Post autor: młody85 » ndz 31 sty, 2016

Pany ma ktos do sprzedania linkę ssania kompletną
Dawać na priv
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg

Facebook - ATV Enduro Knurów

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » ndz 31 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:Quad juz w rękach właściciela jedzie do domu ;)

Obrazek

Wlasnie tym projektem pomogles mi podjac decyzje o wrzuceniu er6 i u mnie :0. Wyglada kozacko.. kupuje zawias jakis fajny i chce miec to samo ;). Dzisiaj w koncu wracam do domu z Holandii kilka gratow serwisowych do gada juz czeka na montaz i pewnie niedlugo bd dogadywac szczegoly mojego przeszczepu ;).

Awatar użytkownika
kowal1621
Quad:: Lucky star 250
Imię: Dawid

Post autor: kowal1621 » ndz 31 sty, 2016

Gdzie można kupić i w jakiej cenie takie nerf bary :D ??

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » ndz 31 sty, 2016

Nerfbary to Shleter X od ltr jak dobrze pamiętam od czasu do czasu jedna firma na alledrogo wystawia je cena jeżeli dobrze pamiętam 400 plus wysyłka. Zależy czy do ltz czy ltr czy kfx różne ceny , ale Marcin wszystko dopasuje ;) Tylko słabo było z dostępnością.

Przedni Bumper od Yamhay raptor 700 XRW X8 na olx znalazłem faceta , który miał kilka takich , ale już z tego co widzę nie ma. Widziałem , że można sprowadzić z niemczech za około 70E + wysyłka.

Co do jazdy hmm. Zsiadłem paliwo do pełna zalazłem i po 15 minutach sprzęt wmiare wyczuty.(co ja tam się znam tyle wyczuty ,żeby się nie zabić ;) ) Co do mocy zauważyłem jedną wadę. Nie ważne jaki bieg , oraz jaka prędkość po naciśnięcia cyngla na maksa quad staje bokiem. ;)

A tak teraz na poważnie. To co jest najważniejsze w terenie i najbardziej lubie :mega moment obrotowy :shock: Elastyczność silnika wręcz wzorowa nie ma czegoś takiego jak dławienie czy duszenie. Moc okropna ;) Nawet na mokrej nawierzchni do podniesienia przednich kół nie potrzeba strzelać ze sprzęgła.

Na temat zawieszenia mogę powiedzieć jedno : bajka :D O ile już mi się podobało na drodze miękkość to w terenie naprawdę genialna sprawa. Zauważyłem też , że dzięki dystansom i amorkom quada naprawdę ciężko postawić na boczne koła co uważam za mega atut.

Ogólnie może na drodze nie odczuć zmian jakie tam zaszły oczywiście po za piekielnie mocnym silnikiem , w terenie nagle się pojawia : WOW

Jeżeli chodzi o jakość wykonania. Jestem naprawdę pedantyczny co do tych względów. Praktycznie nie byłem wstanie znaleźć co było dorobione , a co fabryczne.Moim skromnym zdaniem usług Marcina nie powstydziły by się takie firmy jak : west coast customs , mansory , amg ;) Nie żałuje ani sekundy , że powierzyłem mu te przeróbkę . Fakt może znalazł bym mechanika , który był by wstanie to wykonać , ale po pierwsze nie za te pieniądze i nie w tym czasie. Warto było przejechać te 500 km :)

PS: Marcin może i quady przerabiasz zaje...iscie , ale fotograf z Ciebie nie będzie :P Na tym zdjęciu dodałeś mi lekko z 30 kg :P

Ciekawostka w Łodzi mamy taką jakość dróg , że wszystkie 3 pasy puściły ;)
Ostatnio zmieniony ndz 31 sty, 2016 przez Dragon011, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » ndz 31 sty, 2016

Szymon będziesz sie cieszył maszyna i nawet nie będziesz wiedziec kiedy będziesz nowe oponki zakładać
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Post autor: Danger » ndz 31 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:
Danger pisze:
Akirian pisze:Okej, dzięki Marcin prawdopodobnie go kupie
ja przymierzałem się do zakupu kenny track ale ma on dość nisko dany pasek od zapinania i w przypadku dopięcia lekko kasku nie mogłem przełykać śliny- uciskał o jabłko adama i ostatecznie kupiłem ls2 mx456 i do tego google takie jak ma Marcin czyli 100% i pięknie się to sprawdza no i nic mnie nie uciska przy zapięciu kasku. Dodatkowo ma pompkę by kask idealnie dolegał jak się rozbije.
Najlepiej to jedź do jakiegoś dużego sklepu i sobie przymierz kilka tylko za każdym razem zapinaj klamerki i będziesz wiedział co ci najlepiej leży.
Mam nadzieję że jakoś pomogłem
to trza było to jabłko oddać Adamowi ;) może masz za duże ;) od picia tak sie robi :D haha mnie nie uwiara na szczęście ;)
Bo ty to wariat jesteś i kasku nawet nie zapinasz :)
dan

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » ndz 31 sty, 2016

Jeszcze taka mała wzmianka , jeżeli ktoś zastanawia się nad xenonem to tylko soczewka. Wcześniej miałem sam xenon i dawał dużo mniej światła teraz jest idealnie ;) I co najważniejsze nie razi innych

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”