SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
a nie lepiej na chwile pozbyć sie tego filterka i puścić paliwo bezpośrednio z kranika do gaźnika jeśli bedzie chodził to masz winowajcę
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Michał-Łomża
- Quad:: RENEGADE 1000R
- Imię: Michał
W sumie to najszybsza robota Więc od tego zacznę Tyle, że problem pojawił się już na starym filterku a "na oko" wydawał się czysty dlatego też kupiłem nowy aby mieć pewność Nie mniej jednak juto pozbędę się go i zobaczymy. Dzięki za zainteresowanie.
Ps.
Szkoda, że do Częstochowy mam taki kawał drogi :p
Ps.
Szkoda, że do Częstochowy mam taki kawał drogi :p
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Z lomzy to kamieniem bys dorzucil hehe
- Tomek_LS500cb
Co to jest te niecale 400 km
- Michał-Łomża
Taaa 400 km to Pikuś Jak nie wyeliminuję usterki to go sprzedam a kupię coś gotowego od kolei Marcina z większym piecem bo pomału zaczyna mnie drażnić :p Podobno te od "Marcina" To tylko Klocki i olej :p U mnie jest już nowa piasta, nowy pasek, rolki wariatora, przerywacz i regulator napięcia.
- Tomek_LS500cb
A masz juz termin w czestochowie?? Jak tak to poczekaj i swapuj... nie warto sprzedawac... lepiej zeswapowac...
U mnie tez to byl glowny powod swapu... zawsze cos nawalilo i zamiast latac to grzebalem w garazu
U mnie tez to byl glowny powod swapu... zawsze cos nawalilo i zamiast latac to grzebalem w garazu
- Michał-Łomża
Nie, nie mam jeszcze terminu ale ja jestem z tych niecierpliwych :p Kupiłbym coś gotowego od ręki
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
choć byś chciał to ja gotowego nie mam i cieżko żebym miał gotowca przez 2 lata miałem tylko 3 gotowce wiec ciezko z tym u mnie ale lepiej sie opłaca przerobić taniej wychodzi niż gotowiec jeśli jeszcze masz ładnego quada a tylko silnik cię wkurza to moge pomóc tyle że trzeba sie umówić i troche poczekać ale zapewniam że warto o czym przekonał sie już nie jeden
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Michał-Łomża
Ja wiem czy on ładny...? Trochę po przejściach :p Ma kilka rys Jeden błotnik spawany, opony przód do wymiany ale piec wydaje się zdrowy. Ogólnie to myślę, że poprzedni właściciel nie miał zielonego pojęcia o serwisie quada i nie znał podstaw mechaniki przez co robił jak umiał a raczej rzeźbił jak umiał. Już poogarniałem go do kupy, że nie ma wstydu jechac mdz ludzi ale jak go wziąłem i się przejechałem to nie wierzyłem, że mozna quadem jechac więcej niż 60 km/h ale jak okazało się, że zbieżność jest na przedniej osi o 2,5 cm na zewnątrz to myślałem że metrówka mi się spieprzyła :p
- Tomek_LS500cb
No to Michal pchaj go na olx i czegos wspolnie poszukamy tylko cena bedzie tak jak mowi Marcin... wieksza niz za swapa... pewnie sam widziales ze te co zostaly kupione gotowe to ok 12 tysi