no to nie będziesz sam bo mam ten sam kolor i też mi się zbliża termin na nowe serceDaniel z Przasnysz pisze:Idąc za Waszą radą kupię takie co mają własne szpilki. Moja waga to 100 kg. plus to co na sobie, wiec wolę to co sprawdzone.
Jeśli chodzi i kolor to chyba mój będzie tym rzadziej spotykanym. Marcin kiedyś mówił że będzie to trzeci w tym kolorze LS-500. Chyba że od tego czasu jeszcze jakiegoś przerobił.
SWAP Lucky Star
- karwat84
- Quad:: lucky star 500
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
mnie też czeka wymiana opon lada dzień i to wszystkie 4 ja opony kupuje u siebie przynajmniej nie mam problemu z wymiana jak by było cos nie tak nie muszę sie pierniczyć potem z wysyłkami a już bywały przypadki że jedna opona od drugiej różniła sie wysokoscią albo jedna była bardziej zaokrąglona a druga kwadratowa przy jednakowej jednostce ciśnienia a przez takie dysproporcie nierówno sie zużywają dla tego wolę kupować na miejscu cena podobna .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Marcin ATV SWAP Garage pisze:mnie też czeka wymiana opon lada dzień i to wszystkie 4 ja opony kupuje u siebie przynajmniej nie mam problemu z wymiana jak by było cos nie tak nie muszę sie pierniczyć potem z wysyłkami a już bywały przypadki że jedna opona od drugiej różniła sie wysokoscią albo jedna była bardziej zaokrąglona a druga kwadratowa przy jednakowej jednostce ciśnienia a przez takie dysproporcie nierówno sie zużywają dla tego wolę kupować na miejscu cena podobna .
Jeżeli jest taka możliwość to czemu nie, też lubie kupić na miejscu i mieć od razu ale niestety w większości przypadków zostaje tylko internet.
A tak nawiasem to szybko Ci się zużyły, chyba coś koło pół roku jak się nie mylę?
-
dokładnie wychodzi na to że zużywam 2 komplety rocznie co poradzić na asfalcie kostka dostaje w du..p.ę a ja latem to samochodu mało używam
panowie jak był by ktos zainteresowany to przerabiam amorki zwykłe na gazowe koszt śmieszny
panowie jak był by ktos zainteresowany to przerabiam amorki zwykłe na gazowe koszt śmieszny
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
Hehe zawsze jakas alternatywa Marcin juz niedlugo przesle ci kilka fotek z przerobienia ramy... moze ci sie kiedys przydadza... jak narazie quadzik w czesciach... piec wyciagniety i czeka na nowe uszczelki... rama, wahacze i felgi czekaja na piaskowanie... lekkie przerobki i malowanko... jak bedzie skonczony podesle fotki
Hahahaha na pewno dają jeszcze parę koniMarcin ATV SWAP Garage pisze:dokładnie wychodzi na to że zużywam 2 komplety rocznie co poradzić na asfalcie kostka dostaje w du..p.ę a ja latem to samochodu mało używam
A tak z ciekawości poskładałeś ojcu lucka?
A co się działo, że aż taki serwis quada? Olej ciekł z silnika? I jakie przeróbki ramy masz na myśli? Poprawiają stabilność, albo komfort?Tomek_LS500cb pisze:Hehe zawsze jakas alternatywa Marcin juz niedlugo przesle ci kilka fotek z przerobienia ramy... moze ci sie kiedys przydadza... jak narazie quadzik w czesciach... piec wyciagniety i czeka na nowe uszczelki... rama, wahacze i felgi czekaja na piaskowanie... lekkie przerobki i malowanko... jak bedzie skonczony podesle fotki
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
Uszczelnienie silnika to przy okazji... pocilo mi sie pod miska troche... takze przy okazji konserwowania i malowania ramy , zostal wytargany na zewnatrz i przejdzie gruntowny serwis... razem z wymiana uszczelek... patent z rama narazie pozostanie tajemnica nic on nie wniesie do komfortu czy tez wlasciwosci jezdnych a jedynie do czynnosci obslugowych... ale narazie dopuki nie jest to jeszcze zrobione bede siedzial cicho ...
-
gateway pisze:A co się działo, że aż taki serwis quada? Olej ciekł z silnika? I jakie przeróbki ramy masz na myśli? Poprawiają stabilność, albo komfort?Tomek_LS500cb pisze:Hehe zawsze jakas alternatywa Marcin juz niedlugo przesle ci kilka fotek z przerobienia ramy... moze ci sie kiedys przydadza... jak narazie quadzik w czesciach... piec wyciagniety i czeka na nowe uszczelki... rama, wahacze i felgi czekaja na piaskowanie... lekkie przerobki i malowanko... jak bedzie skonczony podesle fotki
Tak jak powiedział Tomek nie ma to wpływu na Komfort jazdę i nic tym podobne po prostu chłopak lubi dłubać i chce sobie coś tam zmienić po swojemu
-
Ostatnio sie mnie Starszy pyta kiedy mu tego quada złoże odpowiedziałem że jak sie dwie niedziele palmowe do kupy zejdą hehe nie mam czasu na razie może na wiosnęZibi83 pisze:Hahahaha na pewno dają jeszcze parę koniMarcin ATV SWAP Garage pisze:dokładnie wychodzi na to że zużywam 2 komplety rocznie co poradzić na asfalcie kostka dostaje w du..p.ę a ja latem to samochodu mało używam
A tak z ciekawości poskładałeś ojcu lucka?