SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 15 sty, 2016

Zibi83 pisze:Ten led którego ja kupiłem wygląda inaczej, ma więcej kostek i na pewno będzie bardziejszy :lol: Zobaczymy, jak się okaże że te ledy lipne są to kupię xenon, bo standardowe oświetlenie to śmiech na sali.
Marcin ile taki zestaw xenona kosztuje?
żarnik + przetwornica to ok 70-90 zł
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
krzychsolt
Quad:: Lucyfer LS 500
Imię: Krzysiek

Post autor: krzychsolt » pt 15 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:
Zibi83 pisze:Ten led którego ja kupiłem wygląda inaczej, ma więcej kostek i na pewno będzie bardziejszy :lol: Zobaczymy, jak się okaże że te ledy lipne są to kupię xenon, bo standardowe oświetlenie to śmiech na sali.

A masz może jakiś sprawdzony konkretny model czy sprzedawce, bo jednak trochę tego po montowałeś ludziom, a z tymi chińskimi produktami wiadomo jak jest.

Awatar użytkownika
karwat84
Quad:: lucky star 500
Imię: Tomek

Post autor: karwat84 » pt 15 sty, 2016

A może ktoś takie coś testował ?

Żarówka BA20D H6 60 Wat High Power Cree LED

http://allegro.pl/show_item.php?item=5404732530&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0

https://youtu.be/U9Cb7tCAFx0

Marcin ATV SWAP Garage

krzychsolt pisze:
Marcin ATV SWAP Garage pisze:

A masz może jakiś sprawdzony konkretny model czy sprzedawce, bo jednak trochę tego po montowałeś ludziom, a z tymi chińskimi produktami wiadomo jak jest.
Ja kupuję takie zestawy u siebie jest taki sklep w Cze-wie firma wildcar sprzedają też na allegro żarnik H4 + przetwornica HID Slim ale to tak na prawde nie ma znaczenia wszystko to chinszszyzna :)

Tu jest zestaw do auta ale jak kupisz połowe tego zestawu to wyjdzie ok 70 zł
Ostatnio zmieniony pt 15 sty, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Michał_M_85
Quad:: LS CB500
Imię: Michał

Post autor: Michał_M_85 » pt 15 sty, 2016

Jak już jestescie przy temacie lam to zamówiłem tylną lampe do Lucjana jest tańsza niż od raptora bo 139zeta a wygądem niczym nie odstaje podam linka to możecie sobie sprawdzić
http://allegro.pl/lampa-tylna-tyl-led-y ... 01910.html

Marcin ATV SWAP Garage

to jest zamiennik oryginału do Yamahy R1 a raptor 700 ma taka sama lampe tylną jak R1 z rocznika bodaj że 2002-2003 w końcu to i to Yamaha ;) ale jak macie możliwość kupienia oryginału używki w dobrym stanie i w dobrej kasie to nawet sie nie zastanawiajcie bo w takim realnym świeceniu zwłaszcza w dzień to jest przepaść zwłaszcza światło STOP w oryginale widać bardzo dobrze w słoneczny dzień a w zamienniku nie widać nic.

Awatar użytkownika
Michał_M_85
Quad:: LS CB500
Imię: Michał

Post autor: Michał_M_85 » pt 15 sty, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:to jest zamiennik oryginału do Yamahy R1 a raptor 700 ma taka sama lampe tylną jak R1 z rocznika bodaj że 2002-2003 w końcu to i to Yamaha ;) ale jak macie możliwość kupienia oryginału używki w dobrym stanie i w dobrej kasie to nawet sie nie zastanawiajcie bo w takim realnym świeceniu zwłaszcza w dzień to jest przepaść zwłaszcza światło STOP w oryginale widać bardzo dobrze w słoneczny dzień a w zamienniku nie widać nic.
jutro może mi sie uda zamontować wtedy zobacze jak bedzie świeciło to dam wam znać czy sie opłaca czy kase wyrzuciłem w błoto :D :D

Marcin ATV SWAP Garage

Nie no kasy w błoto na pewno nie wyrzuciłeś cena dobra lampa wygląda fajnie tyle że w słoneczny dzień mało widoczny stop w porównaniu do oryginału sam dużo tego montowałem bo to można dostać od ręki a oryginał nowy zabija ceną ok 450 zł a używke nie zawsze da sie dostać więc jest to na pewno dobra alternatywa ;)

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » pt 15 sty, 2016

Ja idę w leda, bo żre mniej prądu niż xenon, ale jak się nie sprawdzi to trudno. Leżą mi dwa żarniki które miałem zamontowane w poprzednim aucie, jechałem na przegląd to je wymontowałem i tak się zostały, bo nie chciało mi się już ich zakładać z powrotem :)

Marcin ATV SWAP Garage

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”