SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Dragon011 » czw 31 gru, 2015

Eko jest fajna bo dobra cena , ale strasznie d*** z niej zjeżdża . No ale cena rewelacyjna ;D U mnie najmniej chcą 150.

Awatar użytkownika
eser
Quad:: LS SWAP 500
Imię: Romuald

Post autor: eser » czw 31 gru, 2015

Dragon011 pisze:No za obszywanie tej kanapy wziął naprawdę mega tanio , ale jest to chyba skaj ?
W sumie dobry pomysł z tym obszyciem. Jak quad wróci do mnie też zainteresuje się tym , ale ja chciałbym w prawdziwej skórze i obszyte czerwoną nitką wtedy powinna wyglądać naprawdę kozacko .
Nie wiem, czy to dobry pomysł, skóra jest trudna w konserwacji. Żeby nie nasiąkała wodą wymaga dość skomplikowanych i fachowych zabiegów. W aucie ok, ale w
quadzie?

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » czw 31 gru, 2015

Posiadam w garażu fajne środki do pielęgnacji skóry. Środki naprawdę działają lecz ich cena też nie jest za mała. Ale z racjii wykonywanego zawodu są darmowe ;) Tyłek napewno będzie się mniej ślizgał , ale zastanawiam się nad przetarciami czy nie będą bardziej widoczne.

Fajny był by też pomysł z podgrzewaną matą , ale z racji iż quad ma częsty kontakt z wodą nie wiem czy sprawdziło by się to do końca. Znajomy miał tak w motocyklu. Mata od skody octavii obszyta ładnie skórą i naprawdę zdawało to egzamin. Z tego co pamiętam zmieścił się w 4 stówkach ze wszystkim.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 31 gru, 2015

Tomek_B7 pisze:Marcin ATV...tylko nie mów, że to dla Adriana robiłeś kolejną maszyne...zarzekał się że na crossa się przesiada.
nie dla Adriana :D ten jest Michała z Olsztyna :)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Adamus86
Quad:: Ls 500
Imię: Adam

Post autor: Adamus86 » czw 31 gru, 2015

Na wszelki wypadek jak ta eko skóra nie zda egzaminu to mam jeszcze jedną kanapę do lucka ☺

Awatar użytkownika
kaman cb500
Quad:: LS CB500

Post autor: kaman cb500 » czw 31 gru, 2015

Wiem, że była już mowa o tylnych amorkach jakie podchodzą do lucka, można przypomnieć jakie to są?

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » pt 01 sty, 2016

kaman cb500 pisze:Wiem, że była już mowa o tylnych amorkach jakie podchodzą do lucka, można przypomnieć jakie to są?
Bez przeróbki podejdzie z cam-an ds 450 na 100pro, a jeżeli ktoś nie robi swapa na cb500 to z LTZ podejdzie bez problemu bo ma takie same wymiary jak oryginalny.
Ps. Wszystkiego najlepszego w tym nowym roku!

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 01 sty, 2016

Ten od Can -ama jest 4 cm dłuższy trzeba go wcisnąć troche żeby wszedł ja a u siebie podniosłem o te 4 cm mocowanie górne amorka pod siedzeniem a spręzyne skreciłem prawie na maxa bo ds 450 jest sporo lżejszy więc lucek za bardzo siadał po skręceniu jest idealnie ale do max twardego zostało mi moze 1cm gwintu z 10cm całej regulacji ale tylko w ten sposób można zniwelować różnice masy miedzy oba quadami.
amor od KTM LC4 podobno wchodzi normalnie bedę taki montował Dragonowi ale dopiero w lutym więc wtedy bedę mógł cos na ten temat powiedzieć więcej.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » pt 01 sty, 2016

zgaduj zgadula co to jest ??????

Obrazek

Obrazek

szukam pomocy bo maszyna sie popsuła :( :( :(
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

mar212
Quad:: Access

Post autor: mar212 » pt 01 sty, 2016

Widzę że maszyna rozebrana prawie na części pierwsze, co Ci się stało z gadem?

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”