SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Eko jest fajna bo dobra cena , ale strasznie d*** z niej zjeżdża . No ale cena rewelacyjna ;D U mnie najmniej chcą 150.
Nie wiem, czy to dobry pomysł, skóra jest trudna w konserwacji. Żeby nie nasiąkała wodą wymaga dość skomplikowanych i fachowych zabiegów. W aucie ok, ale wDragon011 pisze:No za obszywanie tej kanapy wziął naprawdę mega tanio , ale jest to chyba skaj ?
W sumie dobry pomysł z tym obszyciem. Jak quad wróci do mnie też zainteresuje się tym , ale ja chciałbym w prawdziwej skórze i obszyte czerwoną nitką wtedy powinna wyglądać naprawdę kozacko .
quadzie?
Posiadam w garażu fajne środki do pielęgnacji skóry. Środki naprawdę działają lecz ich cena też nie jest za mała. Ale z racjii wykonywanego zawodu są darmowe Tyłek napewno będzie się mniej ślizgał , ale zastanawiam się nad przetarciami czy nie będą bardziej widoczne.
Fajny był by też pomysł z podgrzewaną matą , ale z racji iż quad ma częsty kontakt z wodą nie wiem czy sprawdziło by się to do końca. Znajomy miał tak w motocyklu. Mata od skody octavii obszyta ładnie skórą i naprawdę zdawało to egzamin. Z tego co pamiętam zmieścił się w 4 stówkach ze wszystkim.
Fajny był by też pomysł z podgrzewaną matą , ale z racji iż quad ma częsty kontakt z wodą nie wiem czy sprawdziło by się to do końca. Znajomy miał tak w motocyklu. Mata od skody octavii obszyta ładnie skórą i naprawdę zdawało to egzamin. Z tego co pamiętam zmieścił się w 4 stówkach ze wszystkim.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
nie dla Adriana ten jest Michała z OlsztynaTomek_B7 pisze:Marcin ATV...tylko nie mów, że to dla Adriana robiłeś kolejną maszyne...zarzekał się że na crossa się przesiada.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Na wszelki wypadek jak ta eko skóra nie zda egzaminu to mam jeszcze jedną kanapę do lucka ☺
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Wiem, że była już mowa o tylnych amorkach jakie podchodzą do lucka, można przypomnieć jakie to są?
Bez przeróbki podejdzie z cam-an ds 450 na 100pro, a jeżeli ktoś nie robi swapa na cb500 to z LTZ podejdzie bez problemu bo ma takie same wymiary jak oryginalny.kaman cb500 pisze:Wiem, że była już mowa o tylnych amorkach jakie podchodzą do lucka, można przypomnieć jakie to są?
Ps. Wszystkiego najlepszego w tym nowym roku!
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Ten od Can -ama jest 4 cm dłuższy trzeba go wcisnąć troche żeby wszedł ja a u siebie podniosłem o te 4 cm mocowanie górne amorka pod siedzeniem a spręzyne skreciłem prawie na maxa bo ds 450 jest sporo lżejszy więc lucek za bardzo siadał po skręceniu jest idealnie ale do max twardego zostało mi moze 1cm gwintu z 10cm całej regulacji ale tylko w ten sposób można zniwelować różnice masy miedzy oba quadami.
amor od KTM LC4 podobno wchodzi normalnie bedę taki montował Dragonowi ale dopiero w lutym więc wtedy bedę mógł cos na ten temat powiedzieć więcej.
amor od KTM LC4 podobno wchodzi normalnie bedę taki montował Dragonowi ale dopiero w lutym więc wtedy bedę mógł cos na ten temat powiedzieć więcej.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
zgaduj zgadula co to jest ??????
szukam pomocy bo maszyna sie popsuła
szukam pomocy bo maszyna sie popsuła
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Widzę że maszyna rozebrana prawie na części pierwsze, co Ci się stało z gadem?