SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Dzisiaj się tak zastanawiałem i wsumie mógłbym już tylko dodać handbardy i felgi , ale przypomniała mi się jedna rzecz. Ma ktoś może na stanie kanape do lucka , ale wersja obita tym skajem. Bo chyba tylko tyle już brakuje mi do pełni szczęścia
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Proszę bardzoDanger pisze:daj namiar na allegro na te oryginałykaman cb500 pisze:Danger Ja posiadam SJCAM 5000, oryginał, ma funkcje wideo rejestratora, nadpisywanie plików, czujnik ruchu, obudowę wodoszczelną i zwykłą, dwie baterie ładowarka itp. Z jakości jestem zadowolony, cena 480 zł, oczywiście kupisz tańszy zamiennik, ale jak dla mnie stosunek ceny do jakości jak najbardziej na plus.
w biedro jest jakiś gopro za 499zł ale pewnie bez przyssawek itp
http://allegro.pl/sjcam-sj5000-oryginal ... 36399.html
Ta z biedry to oryginał gopro są chyba najlepsze, ale ta akurat jest bardzo słaba. Za konkret trzeba dać ok 1,5-2 tys
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Jednak będę miał jedno jedyne logo firmujące markę quada nie ukrywał zrobione z nudów kluczyk w nowej oprawie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Posiadam na sprzedaż org. baterię wraz z ładowarką do SJCAM w pudełku nową, nieużywaną. Pasuje do SJ 4000 i SJ 5000 (wszystkie modele), cena 30 zł z wysyłka.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Marcin ATV SWAP Garage pisze:Wydech po prostu mnie rozpier...... ale brakło mu funduszy na razie musi taki być.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xf0bAiu8ifk[/youtube]
Co się z tłumnika śmiejesz Vm mugen to jest przecież
Panowie potrzebuję przedni bumper do LS-a. Ma ktoś na sprzedaż? Mowa o tym zwykłym
-
No tak ale ta końcówka jest okrutna jak rynna w tych czarnych jest pod skosem i juz to lepiej wygląda660760239 pisze:Marcin ATV SWAP Garage pisze:Wydech po prostu mnie rozpier...... ale brakło mu funduszy na razie musi taki być.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xf0bAiu8ifk[/youtube]
Co się z tłumnika śmiejesz Vm mugen to jest przecież
-
ja mam prawie nowy jak bys chciał tylko musze poszukaćgateway pisze:Panowie potrzebuję przedni bumper do LS-a. Ma ktoś na sprzedaż? Mowa o tym zwykłym
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Z tego co wiem to miał być ładowany do niego silnik od Yamahy tdm?
aktualny ten projekt?
aktualny ten projekt?
-
660760239 pisze:Z tego co wiem to miał być ładowany do niego silnik od Yamahy tdm?
aktualny ten projekt?
w moim też miał być tdm 900 nawet już kupiłem taki silnik ale straszny kloc był więc go sprzedałem i znalazłem świetną alternatywę Kawasaki er 6 650cc to już w zupełności wystarcza a silnik jest wielkości cb 500
Ostatnio zmieniony czw 17 gru, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.