SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
kask z szybą się nie sprawdzi. Kup normalny i gogle. A buty załóż i zobaczysz, że z wygodą to mają mało wspólnego Albo wygoda, albo bezpieczeństwo. Ale podobno da się przyzwyczaić.
Kiedy będziesz miał quada? Można by się umówić na jakieś wspólne latanie, bo mamy 40 km do siebie.
Kiedy będziesz miał quada? Można by się umówić na jakieś wspólne latanie, bo mamy 40 km do siebie.
No niestety nie już w tym roku Z tego co Marcin mi mówił to dopiero luty . No chyba , że jeszcze coś nawymyślam , ale lepiej nie bo już będzie na mnie krzyczał , że za dużo roboty mu daje
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ja mam ls2 pistonhead z szybka... szyba nie paruje... w srodku w miare cicho... nie wieje.. a czy kask z szyba czy gogle to juz twoj wybor... ale jednak stawial bym na gogle... sam tez niedlugo bede zmienial na kask z goglamigateway pisze:kask z szybą się nie sprawdzi. Kup normalny i gogle. A buty załóż i zobaczysz, że z wygodą to mają mało wspólnego Albo wygoda, albo bezpieczeństwo. Ale podobno da się przyzwyczaić.
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema.
Dragon011 proszę nie dokładaj Marcinowi roboty aby mój termin się nie przesuną. Kupiłem Lucka w październiku i te 88 km/h jakie dałem radę z niego wykrzesać to już dla mnie mało.
... a kask mam taki. Gogle nie parują wiec jest OK.
Dragon011 proszę nie dokładaj Marcinowi roboty aby mój termin się nie przesuną. Kupiłem Lucka w październiku i te 88 km/h jakie dałem radę z niego wykrzesać to już dla mnie mało.
... a kask mam taki. Gogle nie parują wiec jest OK.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
Dragon011 ja nie polecam ze szybkom.Mam ten sam LS2 i w zimie okropnie paruje.Ja go kopiłem bo nie mieli w sklepie akurat innego.Ale zdjąłem szybkę i jeżdżę teraz w goglach i jest sto razy lepiej.Jak kupisz dobrą kominiarkę powinno być ok
- Tomek_LS500cb
Seban79 wrzuc fote jak on z goglami wyglada... bo pewnie narazie taz tak zrobie... ja latam tylko latem wiec zima mi nie straszna hehe to i szyba nie paruje
Tomasz to tylko wywlasz szybe albo podnosisz na maxa i gra
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Tomek_LS500cb
Robi kto tam od ciebie lucynke goni??
- Tomek_LS500cb
ale wam powiem ze latem z szybka sie dobrze lata...
Tak wygląda,troszku brudny aleee....tak bywa http://naforum.zapodaj.net/images/cac4e5aa77cc.jpg