SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 31 sie, 2014

śmieszny jesteś i chyba inni też to już zauważyli pewnie teraz jesteś czerwony jak burak ze złości uważaj bo ci żyłka pęknie ;) i twoje argumenty są jak by to powiedzieć jak ty strasznie lipne obiecałem sobie że już mnie z równowagi nie wyprowadzisz ty i ten twój koleszka ikar bo zdałem sobię sprawę że zacinki jesteś bym z tobą w ogóle rozmawiał papa ehmyrku :buziak:
Ostatnio zmieniony ndz 31 sie, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Emhyr
Quad:: Banshee03 3502T

Post autor: Emhyr » ndz 31 sie, 2014

a popatrz, bo ja widzę Ciebie całkiem tak samo gdy się tak pieklisz w tych postach:) no tak moje argumenty są lipne, za to Ty ich nie masz wcale bądź "w ogóle"

rożni nas to że ja chętnie każdemu mogę pomóc gdy tylko moja wiedza obejmuje zakres danego zagadnienia, a Ty chętnie mydlisz ludziom oczy wciskając swoją garażowa przeróbkę (notabene śmiejąc się z innych że robią "swap metoda gospodarską" a jakoś też nie zauważyłem abyś miał wyspecjalizowany warsztat w tej wiacie garażowej) na dodatek jeszcze wprowadzasz ludzi w błąd mówiąc ze rejestracja czy ew przerejestrowanie takiego sprzętu będzie proste, a tego typu ingerencje są po prostu łamaniem prawa...

jak słusznie zauważył Ikar, "łomżing i palenie trawki" to nie odpowiedni wizerunek quadowca z którym ja np nie chce się utożsamiać... chcecie pogadać o d*** maryny waleniu w żyłe czy jaraniu trawy i piciu browarów to macie od tego prywatne wiadomości

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 31 sie, 2014

my tu mamy swoje grono Quadowców które z tobą i twoim koleszką nie ma nic wspólnego my wieczorem po jeździe siadamy przed komputerami i rozmawiamy na forum popijając zimne piwko trawe owszem wypalałem w tym roku ale straż nie musiała interweniować pozatym jak zauważyłeś w moich filmach mam bardzo dużą rzeszę przyjaciół z którymi jeżdżę więc jeśli to już wszystko z twojej strony to serdecznie ci juz dziękuje.

Emhyr

Post autor: Emhyr » ndz 31 sie, 2014

nie ma za co, będę jeszcze zaglądał ;)

Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Post autor: costigan » ndz 31 sie, 2014

Dwóm mądrym panom Emhyr i sp. proponuje zapisać się do komitetu "Macierewicza" bo tu się marnujecie na tym forum.
Nie zwracajmy na nich uwagi i tyle niech piszą nie komentujmy a po tygodniu się im to znudzi.

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 01 wrz, 2014

Za sprawą pana podpier ... cza temat został usunięty z ATV polska był szczęśliwy on i cały zarząd atvpolska chcieli żebym im płacił 300 zł miesięcznie jak zobaczyli że ten sam temat na tym forum ma się lepiej niz tam kilkukrotnie to ich tak to zabolało że znowu próbują doprowadzić by temat znikł ale to czy on będzie czy nie zalerzy wyłącznie od użytkowników a zwłaszcza od użytkowników Accesów bo ja w żaden sposób nie łamie regulaminu jak by prześledzić wszystkie posty to widać że nasza grupa świetnie się dogaduje służy pomocą i nawet temat inny niż swap w plątany w ten temat nie zostaje bez odpowiedzi . Reasumując siedzimy sobie tutaj jak dobrzy znajomi rozmawimy wrzucamy filmy ,fotki wymieniamy się do pewnego stopnia wiedzą a tu w obs ran ych buciorach wpada dwóch wieśniaków którzy gardzą naszymi quadami że to tajwanczyki że nic nie wytrzyma że tylko po asfalcie a chłopak nie wie że access 450 ma taką sama konstrukcję poza gazowymi amorami i moc 52km czyli bez mała tyle co cb500 i opowiada bajki . Moje wypowiedzi i cała reszta poparta jest tyśiącami bez awaryjnie przejechanych kilometrów , dziesiątkami zadowolonych użytkowników ,dziesiatkami filmów jak zauważyłeś ehmyrku nie po samym asfalcie pewnie chciał byś pojeździć w takim terenie jak my ;) i pamietaj nie obrażasz tylko mnie ale wszystkich użytkowników access i to ty powinieneś zostać zbanowany ja jestem za tym jeśli myślisz że tylko ja to może sami zainteresowani cię tez w tym uświadomią jak masz odrobinę HONORU choć podobno świnie go nie mają to nie pisz tu juz nic więcej bo nikt CIEBIE !!! i twojego koleszki tu nie lubi nie wnosicie tutaj nic pożytecznego i korzystając ze wskazówek (costigan) zlewam cię totalnie ...
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
eser
Quad:: LS SWAP 500
Imię: Romuald

Post autor: eser » pn 01 wrz, 2014

marcinSWAPcb500 pisze: mam bardzo dużą rzeszę przyjaciół z którymi jeżdżę więc jeśli to już wszystko z twojej strony to serdecznie ci juz dziękuje.
Emhyr pisze:nie ma za co ;)
To prawda :oklaski:

zybiman
Quad:: Access 450s
Imię: Zbigniew

Post autor: zybiman » pn 01 wrz, 2014

Tych dwóch marudnych lubi chyba trolować. Przecież nikt do swapowania nikogo nie zmusza, nikt nie jest tu naciągany ani oszukiwany. Ja na razie na swapa się nie zdecydowałem ale temat mi się podoba, filmiki tez. Co do darmowej reklamy Marcina, uważam ze jesli można to trzeba, a to forum tez dzięki temu zyskuje. Co się tu przynajmniej dzieje, a pewnie większość ludzi co zagląda na forum wejdzie też do sklepu quadzik. Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie a świat bez malkontentów był by nudny, więc niech ci dwaj sobie piszą bo pewnie pożytecznego nic nie potrafią robić. Pozdrawiam forumowiczów.

Emhyr

Post autor: Emhyr » pn 01 wrz, 2014

serio, wierzysz ze ls 450 ma 52km??? :roll: nieźle więcej niż japońce dziwne ze zawodnicy jeszcze nie przesiedli się na ls'y...

widzę że cała noc myślałeś co napisać...

litusss
Quad:: yfm700

Post autor: litusss » pn 01 wrz, 2014

marcinSWAPcb500 pisze:jeśli czujesz się na siłach przerabaj sam nikt ci nie broni jeśli nie masz pojęcia daj se spokój i zleć to komuś kto ma pojęcie ja chleba sam nie piekę by zaoszczedzić kupuję od piekarza rób to co umiesz zarób na to czego nie umiesz robić a nie próbuj szkłem d*** utrzeć bo dwa razy na tym stracisz juz tu tacy byli ;) pozdro
czy mi się wydaję?? albo sugerujesz żęby dać ci do przeróbki?? beszczelny CHAM jesteś

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”