SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
owszem zazdroszczę, zawsze marzyłem aby mieć ciężki szosowy silnik w słabym tajwańskim quadzie nie przystosowanym do znoszenia takich obciążeń który w dodatku najlepiej jedzie prosto i tylko po asfalcie, nie umiem nic zrobić, klocki hamulcowe wymieniam w serwisie yamahy i wydaje 500zł bo mam taki kaprys a olej zmienia mi sąsiad raz na 10 000 km ... seriously?
nie wiem czy wiesz od czego zaczęła się moja niechęć do wspomnianego wyżej osobnika, pewnie nie wiesz, więc to czcze gadanie
wszyscy by chcieli robić interesy ale nic od siebie już nie dadzą, cale 30 stron tematu to nic więcej tylko chwalenie się każdym kolejnym zbudowanym i sprzedanym składakiem, rozumiem ze olx.pl już nie wystarczało i trzeba przenieść social marketing na wyższy poziom, właśnie z tego powodu Marcin K. został wywalony z największego forum ATV w naszym kraju...
nie wiem czy wiesz od czego zaczęła się moja niechęć do wspomnianego wyżej osobnika, pewnie nie wiesz, więc to czcze gadanie
wszyscy by chcieli robić interesy ale nic od siebie już nie dadzą, cale 30 stron tematu to nic więcej tylko chwalenie się każdym kolejnym zbudowanym i sprzedanym składakiem, rozumiem ze olx.pl już nie wystarczało i trzeba przenieść social marketing na wyższy poziom, właśnie z tego powodu Marcin K. został wywalony z największego forum ATV w naszym kraju...
Emhyr, to prawda w konwersacji Marcin nie jest mocny, ale w mechanice na pewno tak! Nie musisz się ciągle czepiać. Starczy, że z Twoją pomocą temat ten upadł na innym forum. A swoją drogą, przytaczanie, a tym bardziej publikowanie prywatnej korespondencji jest naganne. Przemyśl to sobie - intelektualisto!
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Może jestem za nerwowy i jak ktoś mnie wyprowadzi z równowagi to mu rzucę wiązankę ale Ehmyrek przechodzi już samego siebie co?? temat wzbudza duże zainteresowanie to nie możesz spać spokojnie i już coś musiał powiedzieć inteligent za 5 gr pisz co chcesz i tak nie narobisz mi wrogów bo ci co mnie znają i poznali więdzą jaki jestem i każdy jeden stanie w mojej obronie i nie oczerniaj ludzi jak ich nie znasz przykro mi że nie masz pomysłu na siebie i jedyne w czym błyszczysz to w przypierniczaniu sie do innych ludzi a bić to ja cię nie będę bo na biciu to dobrze tylko rzeźnik wychodzi choć pewnie nie jeden by ci z chęcią sypnął a za moich czasów podstawówki gimnazjum jeszcze nie było przemądrzały gimnazjalisto trochę szacunku do starszych .
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Jak widzisz panie Emhyr nie znajdziesz tu na tym forum sojuszników do walki z Marcinem a zwolenników ma tu wielu więc nie ciągnij tego tematu w taki sposób bo to i tak nic ci nie da i tak nikt za tobą nie pójdzie. Co jakiś czas się odzywasz i wprowadzasz zamieszanie w temacie.
naganne to jest pisanie takich rzeczy jakie były w tej korespondencji, szkoda ze usunąłem bo bym chętnie sam opublikował żeby inni wiedzieli z kim maja do czynienia...
upadł za moją pomocą owszem, sam osobiście zgłaszałem kilkakrotnie posty naruszające regulamin forum i wcale tego nie żałuję, każdego obowiązują takie same zasady, różnica jest taka że większość potrafi się dostosować
jak widzicie na tym forum wolna amerykanka, nawet moderatorzy o nim już zapomnieli i można bawić się do woli...
pomysł na siebie to ja mam, zbudowałem i wyremontowałem dziesiątki rożnych pojazdów i silników, jednak nie tworze o tym tematów na forum tylko po to by się zareklamować, jestem członkiem wielu for tematycznych aby pomagać innym a nie doić ich z kasy, do zarabiania mam prywatną stronę za która płacę co miesiąc jak każdy normalny człowiek
ps2
nie wiem co tam sobie ciągniecie z Marcinem i mnie to nie interesuje zbytnio, a pisać będę co chce i gdzie chcę wszak to forum publiczne
upadł za moją pomocą owszem, sam osobiście zgłaszałem kilkakrotnie posty naruszające regulamin forum i wcale tego nie żałuję, każdego obowiązują takie same zasady, różnica jest taka że większość potrafi się dostosować
jak widzicie na tym forum wolna amerykanka, nawet moderatorzy o nim już zapomnieli i można bawić się do woli...
pomysł na siebie to ja mam, zbudowałem i wyremontowałem dziesiątki rożnych pojazdów i silników, jednak nie tworze o tym tematów na forum tylko po to by się zareklamować, jestem członkiem wielu for tematycznych aby pomagać innym a nie doić ich z kasy, do zarabiania mam prywatną stronę za która płacę co miesiąc jak każdy normalny człowiek
ps2
nie wiem co tam sobie ciągniecie z Marcinem i mnie to nie interesuje zbytnio, a pisać będę co chce i gdzie chcę wszak to forum publiczne
A ja zawsze marzyłem,żeby w czymś niepozornym jak ls mieć więcj kucy. Jakby się dało to włożyłby 1.9 tdi z mojego paska
-
dodam filmik z dzisiejszego wyjazdu dla przypomnienia że to Forum o quadach a nie donosicielach myślę że tą ostatnią wypowiędzią Ehmyrku pogrązyłeś się juz na amen bo chyba nikt w tych czasach nie toleruje takich ludzi jak ty donosiciel !!! buuu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4cY_fSDJOjs[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4cY_fSDJOjs[/youtube]
-
a dodam że jeśli ktoś nie chcę widzieć postów pana emhyr to mozna go dodać do wrogów i wtedy jak ja nie widzę wcale co on tam wypisuje i mam święty spokój
coś słabo grzebie te 58 koni w piasku....
dodawaj gdzie chcesz, Ty nie musisz widzieć moich postów, ważne że zobaczą je inni
dodawaj gdzie chcesz, Ty nie musisz widzieć moich postów, ważne że zobaczą je inni
Otóż błąd - bo kolega Emhyr to bardzo ceniony quadowiec w naszym gronie. Dla przypomnienia Panowie to jest forum publiczne z pewnymi zasadami a nie pustynia gdzie można spokojnie palić trawkę i uprawiać łomżing.beben1982 pisze:Jak widzisz panie Emhyr nie znajdziesz tu na tym forum sojuszników do walki z Marcinem a zwolenników ma tu wielu więc nie ciągnij tego tematu w taki sposób bo to i tak nic ci nie da i tak nikt za tobą nie pójdzie. Co jakiś czas się odzywasz i wprowadzasz zamieszanie w temacie.
marcinSWAPcb500 pisze:Temat: SWAP Lucky Star (http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?p=118882#p118882)
słuchaj lumpie j***** tak jestes chojrak za komputera przyjedz czekam dostaniesz wpierdal w wyscigu i w realu cwelu j***** wąchaj ch**** lumpie nie powiedziałes tego w ryj to nie powiedziałes nic olewam się sikiem prosty może kiedyś sie spotkamy zobaczymy czy jesteś taki cwaniak w realu jak staniesz przedemną co wtedy powiesz czy też tak bedziesz pyskował to zarobisz lepe i sie uspokoisz i przejdzie ci to wsciubianie nosa tam gdzie nie trzeba ssij pytę mą cwelu
Ozo Drapers Squad