SWAP Lucky Star
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Re: SWAP Lucky Star
Dzisiaj korzystając z chwili wolnego czasu zamknąłem temat bocznych plastików, tych po obu stronach chłodnicy.
Po lewej stronie obyło się bez najmniejszych problemów i po 15 min plastik był na swoim miejscu czego nie mogę napisać o drugiej stronie.
Największy problem miałem ze zbiorniczkiem wyrównawczym żeby zamocować go w taki sposób aby nie odginał tego plastiku, a że nie posiadam spawarki to zajęło mi to trochę czasu ale z efektu końcowego jestem zadowolony
Po lewej stronie obyło się bez najmniejszych problemów i po 15 min plastik był na swoim miejscu czego nie mogę napisać o drugiej stronie.
Największy problem miałem ze zbiorniczkiem wyrównawczym żeby zamocować go w taki sposób aby nie odginał tego plastiku, a że nie posiadam spawarki to zajęło mi to trochę czasu ale z efektu końcowego jestem zadowolony
Majkel co to z platforma co stoi maszyna na niej ,pewnie na kółkach ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
dokładnie potrzebna jeszcze przetwornica pamietam że z przetwornica i przesyłką płaciłem 240-250 zł jakoś takv warto zaznaczyć też jakiej barwy ma być żarnik ja na początku miałem 4300 teraz mam 6000Dragon011 pisze:Wiem , że właśnie oryginalnie wychodziły w takim kolorze , ale jak mówisz że mat mniej roboty to będzie mat Wczoraj nudziło mi się i znalazłem taką soczewkę :
http://allegro.pl/soczewka-bi-xenon-hid ... 00897.html
To przypadkiem nie ta sama ? Czy Twoja to może jakaś firmowa z homologacją czy coś ?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Raczej, taki spartański home made.ropa0 pisze:Majkel co to z platforma co stoi maszyna na niej ,pewnie na kółkach ?
Przestawianie Lucka to dobra siłka ale na dłuższą metę wybieram platformę bo garaż mam mały a quad mieści się w nim razem z autem tylko stojąc w poprzek wiec musiałem coś takiego ogarnąć
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema.
Jak piszemy i rozmawiamy o "akcesoriach dodatkowych" do naszych LS-ów to i ja się pochwalę. Właśnie stałem się posiadaczem nowego "domu" dla mojego Lucka. Wiem co powiecie, że w garażu było by więcej miejsca, ale mieszkam w bloku a Gada kupiłem niedawno nie ma nigdzie w okolicy garażu do wynajęcia wiec kupiłem taki na kółkach. Na jakiś czas.
Jak piszemy i rozmawiamy o "akcesoriach dodatkowych" do naszych LS-ów to i ja się pochwalę. Właśnie stałem się posiadaczem nowego "domu" dla mojego Lucka. Wiem co powiecie, że w garażu było by więcej miejsca, ale mieszkam w bloku a Gada kupiłem niedawno nie ma nigdzie w okolicy garażu do wynajęcia wiec kupiłem taki na kółkach. Na jakiś czas.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
Aleś wymyślił dobre
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
hehe dobre ale najważniejsze że spełni swoja rolę i nawet nie wygląda najgorzej pojeździł by takim:DDaniel z Przasnysz pisze:Siema.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Prawdziwy polski pickup .... ale ze lucek tam wchodzi... brawo!!!
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Panowie... sorry ze tutaj... ale moze ktos z Was bedzie chcial zamowic kalendarz na 2016 rok ze szczytnym celem.... caly dochod ze sprzedazy przeznaczony jest na leczenie i rehabilitacje malego Fabiana (jest to syn mojego kumpla brata) ktory choruje na SMA ... jesli byl by ktos z was zainteresowany kupnem takiego kalendarza zapraszam na priv
Wszyscy ci sportowcy juz pomogli...
Jeszcze raz sorki ze tutaj to wstawiam ale kazda pomoc sie przyda...
Wszyscy ci sportowcy juz pomogli...
Jeszcze raz sorki ze tutaj to wstawiam ale kazda pomoc sie przyda...
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D3_hhlfFFR0[/youtube]
Tomek podeślij mi nr tel do tego Policjanta co kupił lucyfera od mojego ziomka bo osioł zgubił gdzieś umowe kupna sprzedaży i nie moze go teraz wyrejestrować.
Tomek podeślij mi nr tel do tego Policjanta co kupił lucyfera od mojego ziomka bo osioł zgubił gdzieś umowe kupna sprzedaży i nie moze go teraz wyrejestrować.