SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
wygląda na dość dobrze utrzymanego
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Jak trafi do Ciebie to ocenisz to ma żywo. Ale raczej trafił mi się nie zmęczony egzemplarz, wymieniłem w nim właśnie klocki hamulcowe gdyż poprzedn (pierwszy) właściciel nie wymieniał ich nigdy, odpowietrzylem układ i jeździ hamuje nie stuka nie puka.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A kiedy na pielgrzymke ruszasz?? Masz juz termin u Marcina?
Dzisiaj zabrałem się za reanimacje mugena. Okazało się, że w środku był wypełniony... powietrzem
Dałem wełnę stalową plus wytłumienie do tłumików i teraz dzwięk jest ok. Basowy tak jak powinien
Dałem wełnę stalową plus wytłumienie do tłumików i teraz dzwięk jest ok. Basowy tak jak powinien
-
- Quad:: Lucky star cb 500
- Imię: Adrian
Dobra panowie nie chce mi się juz trzymać tych gratów (stoją kurza się i zajmują miejsce ) mam do zaoferowania silniczek ls 250 mocą nie różni się prawie od 300 jak ktoś ma fundusze znajomość mechaniki czas i chęci może na nim zarobić sprzedając go na części cena 650 zł silniczek mogę wysłać , mogę zostawić u Marcina (jeśli się zgodzi ) ogólnie zainteresowanych zapraszam na prv oprócz silnika mam do sprzedania gaznik i moduły , czujniki chłodnice wiatraki cewki( wszystko oprócz czarnych skrzynek z,, tu polewa'' )
Mam nadzeje ze wybaczcie wpis nie na temat ale wiele posiadaczy seryjnych ls czyta to forum . Pozdrawiam
Mam nadzeje ze wybaczcie wpis nie na temat ale wiele posiadaczy seryjnych ls czyta to forum . Pozdrawiam
-
ostatnio trafiają same okazję w niedzielę jadę po Ls 300 sprawny jeżdżący pierwszy właściciel pęknięty plastik przedni i tylne opony liche przebieg 3700 zarejestrowany opłacony 4 tyś PLN chyba dobra cena Pod SWAP silnik sie ożeni za 1000 zł wymieni sie plastik na nowy nowe oponki i za 4 kafle idealna baza na SWAP na er6 dla Kolegi który sprzedał tego czerwonego bliźniaczo podobnego do mojego quada Tomka koledze tak naprawdę to sprzedał go tylko po to by kaskę zainwestować w sadzonki bo handluje kwiatkami a umówiony jest już na Marzec na SWAP na ER 6 już oprócz mnie są 3 umówione wszyscy ode mnie jeden ziomek co jeździł do tej pory trx 450 i dwóch co jeździło LS 500
-
gateway pisze:Dzisiaj zabrałem się za reanimacje mugena. Okazało się, że w środku był wypełniony... powietrzem
widocznie wypluł wełne przez te pare miechów która w nim była ale polecam wyciągnąć db killer i obciąć tą rurkę ile sie da i z powrotem go przykręcić wtedy jest bardziej basowo a nie wygląda jak rynna jak jest całkiem wyciągnięty
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Pielgrzymka zaplanowana na przełomie luty/marzec. Już się nie mogę doczekać, choć zabawa Luckiem z oryginalnym silnikiem też mi się podoba. Jak go kupiłem miał na blacie 1540 km. teraz już jest 100 więcej. Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Pewnie było by więcej przelatanych kilometrów ale pogoda jak sami widzimy za oknami nie rozpieszcza, poza tym praca, dom, żona, dzieci. Najważniejsze że sezon letni rozpocznę już z Lucyferem.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to widze ze teraz chlopaki na er6 sie rzucili wcale sie nie dziwie... patrzac na filmiki to sam sie zastanawiam... ale to pewnie dopiero po powrocie na stale na stare smieci... narazie na cebulce sie pobujam ... a moze w przyszlosci tez poszukam dawcy na przeszczep od er-a a tego dla zony zostawie... albo dla corki bo nie ma tygodnia zeby nie wsponimala o przejazdzkach z tatusiem na quadzie... ( co widzi motor na miescie jak jedziemy samochodem to mala mowi... tata a kupimy kiedys motor??... chwila ciszy i wkoncu mowi... albo nie na quadzie jest fajniej... bardzo lubie z toba jezdzic... a kiedy znowy pojezdzimy??? Tylko teraz to chce zebys mi kupil niebieski kask bo tego czerwonego to juz nie lubie) hehe...
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Dzisiaj miałem trochę czasu i postanowiłem się zabrać za plastiki przednie które już dawno miałem urżnąć bo wisiały jak liście sałaty
Efekt oceńcie sami.
Efekt oceńcie sami.