SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: beben1982 » ndz 31 sie, 2014

No tak maszyna złożona. Dzisiaj mały wypadzik na pustnie i pierwszy od czasu wypadku. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :D

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 31 sie, 2014

Moduł już z pakowany jutro rano ci wysyłam
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Emhyr
Quad:: Banshee03 3502T

Post autor: Emhyr » ndz 31 sie, 2014

litusss pisze:czy jest ktoś kto mógłby pomóc doradzić wysłać fotki ze swoich przeróbek silnika
jak przerobić lucka jest gdzieś jakiś temat z materiałami przeróbki??? dodam że pisałem prywatnie do kilku ,,panów'' którzy to robili i robią ale zero odpowiedzi
bez obawy chleba wam nie odbiorę. czy ten temat zmierza w kierunku pomocy innym?? jeśli jest ktoś chętny pomóc będę bardzo wdzięczny litus@onet.pl

tu Ci nikt nie pomoże, klub wzajemnej adoracji jak chcesz zeby pomogli to zapłać... bo innaczej ni huhu, ale wiadomo reklama darmowa zawsze spoko :D do tego podziwiam chwalenie się piciem i paleniem trawska w czasie jazdy na publicznym forum.... nic dodać nic ująć...

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 31 sie, 2014

chlopie o jakim chwaleniem piciem i paleniem ty pier..lisz... bo juz nie masz sie do czego doczepic... normalnie rozmawiamy jak cywilizowani ludzie a ty szukasz czegos zeby znegowac... to czy Marcin komus powie jak to sie robi czy nie to jego indywidualna sprawa... a co do picia to naprawde nie czaje co cie zabolalo... ze mieszkam niedaleko lomzy i uprawiam lomzing;) moze u was w sklepie nie ma takich dobrych piw... nigdy nie wsiadlem na quada po piwie ..tymbardziej do auta. ... a co robie w czasie wolnym to h..j ci do tego... naprawde masz jakis problem mentalny ze soba i pewnie zona cie bije i zabrania napic sie piwa...
zajmij sie swoimi sprawami i nie pisz glupot... tak poza tym to jak cie nie interesuje ten temat swapu to po jaki... tu wchodzisz i czytasz... bo widze ze kazdego posta sledzisz... pozdrawiam

Emhyr

Tomek_LS300 pisze:No no no... pozazdroscic... i ekipy i terenu... a u was na pustyni lomzingu nie uprawiacie??
marcinSWAPcb500 pisze:pewnie że uprawiamy Łomżing i gras żing :) hehe
zaglądam bo lubię free social marketing kierowany przez kolegę Marcina K. ;) i rozumiem ze na pustynie chadzacie na pieszo na łomże, po prostu "chopoki" myślcie co piszecie czasem

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 31 sie, 2014

chętnie bym z tym typem stanął w 4 oczy i w końcu bym mu wytłumaczył pewne sprawy ale cwaniakuje za ekranu więc traktójmy go jak śmierdzący SPAM który czasem sie pojawia :D
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Emhyr

no i co byś mi zrobił? pobił byś mnie? pewnie tak bo na więcej Cie nie stać :)

zresztą już mi groziłeś razem z kolegami na innym forum:) ciekawe czy skończyłeś chociaż gimnazjum bo wygląda na to ze się tam zatrzymałeś na dłużej, polecam część kasy z jednego ze swapów zainwestować w słownik :idź pobiegaj:

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » ndz 31 sie, 2014

Emhyrku nie przejmuj się szkoda naszego czasu na tłumaczenie tutaj czegokolwiek. Ja jeszcze tylko raz przytoczę fragment który dostałem na pw. Myślę że moderatorzy powinni częściej tu zaglądać i od czasu do czasu zrobić mały porządek.

Marcin ja doceniam to co robisz bo Twoja robota jest porządna, ale takimi komentarzami kierowanymi w stronę zasłużonych użytkowników tego forum sympatii nie doswiadczysz.
Ozo Drapers Squad

Emhyr

Ikar pisze:Emhyrku nie przejmuj się szkoda naszego czasu na tłumaczenie tutaj czegokolwiek. Ja jeszcze tylko raz przytoczę fragment który dostałem na pw. Myślę że moderatorzy powinni częściej tu zaglądać i od czasu do czasu zrobić mały porządek.

Marcin ja doceniam to co robisz bo Twoja robota jest porządna, ale takimi komentarzami kierowanymi w stronę zasłużonych użytkowników tego forum sympatii nie doswiadczysz.

też miałem podobne wiadomości w skrzynce na innym forum, mnie utwierdziło to tylko w przekonaniu ze "pan" Marcin K. nie jest odpowiednią osobą do konwersacji ze mną

endrju69
Quad:: lucky star

Post autor: endrju69 » ndz 31 sie, 2014

Drogi Emhyr to co piszesz o Marcinie to chyba ze zazdrości.Szkoda Ci,że chłopak ma zdolności i umie coś robić,a Ty pewnie nie bardzo. A że bierze za to kase to jego sprawa.Podsumowując to chyba taka nasza cecha narodowa,że jak ktoś ma pomysł i lepiej mu się wiedzie,to trzeba go zdeptać żeby czasem nie miał lepiej niż my.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”