SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
mxsebek poznaje to chyba mój były amortyzator a jak na twardość bo ja nie miałem okazji go sprawdzić ?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
w poniedziałek też będę chłopakowi montował w lucyferze z przodu amorki od LTR
a mnie dzisiaj udało sie kupić lucka za rej. opłacony cały kompletny w niezłym stanie nowe opony na tyle nowe drążki kier tyle że bez silnika i tylny plastik pęknięty za 2600pln i to wszystko 10 km od mojego miejsca zamieszkania
a mnie dzisiaj udało sie kupić lucka za rej. opłacony cały kompletny w niezłym stanie nowe opony na tyle nowe drążki kier tyle że bez silnika i tylny plastik pęknięty za 2600pln i to wszystko 10 km od mojego miejsca zamieszkania
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Czyli nie długo będzie zeswapowany lucek na sprzedaż
-
nie nie ojcu kupiłem za te pieniadze to grzech by było nie kupić wsadzę mu jakąś 3 setke założe pług i niech mi odśnieża wjazd do garażu hehe chociaz patrzac z perspektywy ostatnich lat to zimy moze znowu nie być tak czy inaczej moi starsi beda nim jeździć na grzyby a jak sie im kiedys znudzi to wymienie serducho na cb i do żyda
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Od razu dawaj od cb, niech mają też coś z życia
Tak dawaj od CB to do odsniezania wcale pluga nie trzeba 10 min krecenia baczkow i po temacie :p
-
heh mój ojciec skończył przygodę na WSK 125 w młodości miał nówkę sztuke z salonu jak mu dałem sie przejechać 8 lat temu moja R6 to stwierdził że to już nie ma nic wspólnego z motocyklami jakie on znał generalnie potrzebuje pierdzi kółka zeby se popyrkać jak pojedzie na wieś na działkę mówi że mamuśkę bedzie woził ciekaw jestem jak to bedzie wyglądało moze kiedyś wspólnie polatamy jak nie będzie nądazał to może przyjdzie po rozum do głowy i zrobi sie przeszczep
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hehe to tak samo jak moj ojciec.. jeszcze jak lucek byl w orginale to sie skusil na niego wsiasc... ale po przeszczepie to juz za duzo dla niego... tez swoja kariere skonczyl dawno temu na jawie 350 i doszedl do wniosku ze wspolczesne motory to juz jego przerastaja...
Jak go przewiozlem lucyferem to powiedzial ze jestem wariat i nigdy wiecej ze mna nie wsiadzie
Jak go przewiozlem lucyferem to powiedzial ze jestem wariat i nigdy wiecej ze mna nie wsiadzie
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ropa zamontowales juz zawiehe?? Pochwal sie jak to wyszlo
jak tam Marcin wrażenia po górze kamieńsk wszystkie podjazdy zaliczyłeś morze coś ciekawego nagrałeś
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej