SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Przebieg. Heh. W Lucky starze przebieg nic nie oznacza. Wystarczy wypić jedna kostkę i śmigać nie nabijać cyferek. Sporo ludzi tak niestety robi kupując nowe zabawki. Żeby wartość nie spadała i na gwarancji się nie czepiał. Słyszałem o takich gościach.
Z przebiegiem różnie bywa, jedni faktycznie kombinują, inni nie mają czasu jeździć.
Ja np. w tym sezonie ze względu na pracę nie miałem kompletnie czasu na jazdę quadem i przez cały ten sezon zrobiłem ok 200km, i do końca roku raczej tego przebiegu nie zwiększę.
Tak jak piszą poprzednicy, nie patrz na przebieg tylko na stan techniczny, luzy itp.
Ja np. w tym sezonie ze względu na pracę nie miałem kompletnie czasu na jazdę quadem i przez cały ten sezon zrobiłem ok 200km, i do końca roku raczej tego przebiegu nie zwiększę.
Tak jak piszą poprzednicy, nie patrz na przebieg tylko na stan techniczny, luzy itp.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Triton jwst ślepy na jedno łoko
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Pewnie ma tak zrobione światła mijania i drogowe. Tylko wg mnie powinno być odwrotnie. Prawe jako mijania, a lewe jako drogowe
Edit:
A może i dobrze, że mijania jest lewe. Przynajmniej kierowca jadący z przeciwka uzna, że musi utrzymać większy odstęp i nie potraktuje go jako skutera trzymającego się prawej krawędzi jezdni.
Edit:
A może i dobrze, że mijania jest lewe. Przynajmniej kierowca jadący z przeciwka uzna, że musi utrzymać większy odstęp i nie potraktuje go jako skutera trzymającego się prawej krawędzi jezdni.
-
panowie czasem za bardzo was wyobraźnia ponosi i nie widzicie bardziej prostych mozliwości po prostu żarówka sie spaliła normalnie świecą obie a w soczewkach sa przesłony krótkie długie
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
I amor od KTMa LC4 siedzi
Jest kilka milimetrów dłuższy od oryginału jak coś.
Jest kilka milimetrów dłuższy od oryginału jak coś.
-
no i gitara już w zad będzie ci wygodniej i bardziej komfortowo przód juz tez zmieniłeś czy jeszcze ?
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Na przodzie siedzą już amory od LTRa i powiem że między serią a tymiz z LTRa jest po prostu przepaść jesli chodzi o wybieranie nierówności i tłumienie /wreszcie kiery z rąk nie wyrywa/