SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: STAMP » sob 10 paź, 2015

Marcin wszystko sie zgadza na zakończeniu sezonu byłem :)
MORE POWER!

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » sob 10 paź, 2015

Fajne te twoje nerf bary ;D Może nie tak kozackie jak z raptora ale też wyglądają ładnie. A gdzie je kupiłeś ? bo na alledrogo i motomaniaku znalazłem tylko inne modele.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 10 paź, 2015

Obrazek
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Witam Wszystkich

Post autor: Daniel z Przasnysz » ndz 11 paź, 2015

Jestem Daniel mam 34 lata. Jestem Przasnysza. W mojej okolicy nie ma zbyt wielu posiadaczy tego typu maszyn. Lucjana chciałem kupić już kilka lat temu ale jak to wiadomo dom, dzieci i inne ważniejsze wydatki. Teraz w moim życiu przyszedł czas na hobby, czas na Lucjana. Przeglądając ogłoszenia i filmiki na YT w necie natrafiłem na temat związany z Lucyfer 500 zagłębiając się znalazłem ten temat. Przeczytałem od deski do deski i zapadła decyzja. Może nie o kupnie bo już rozglądam się za jakimś przyzwoitym sprzętem ale o późniejszym przeszczepie.
Pozdrawiam wszystkich przeglądających to forum i proszę jeśli pojawi się jakiś ciekawy gad na sprzedaż o kontakt na pw zarówno taki w serii jak i po przeszczepie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

mxsebek
Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist

Post autor: mxsebek » ndz 11 paź, 2015

Wybór jak najbardziej słuszny ;-) może warto poszukać gotowca /ostatnio często się trafiają i to ze stajni Marcina/ licząc zakup jakiegoś przyzwoitego egzemplarza plus swap plus doposażenie czasem warto kupić gotowiznę.

W innym przypadku zostaje zakup jakiegoś przyzwoitego lucka i zapis w dłuuuuuuugiej kolejce u mastera Marcina :-)

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz

Jeśli uda się kupić nie zmęczoną serię to bedę miał czas aby pouczyc się jazdy na takim sprzęcie. Zapiszę się wtedy do kolejki poczekam i może w kolejnym sezonie polatam na LS_CB500. Ale jeśli trafi się już gotowy zadbany Lucyfer to bardzo chętnie go zabiorę do domu.

Awatar użytkownika
Znyszu
Quad:: Ls 500 Power
Imię: Patryk

Post autor: Znyszu » ndz 11 paź, 2015

Daniel z Przasnysz pisze:Jeśli uda się kupić nie zmęczoną serię to bedę miał czas aby pouczyc się jazdy na takim sprzęcie. Zapiszę się wtedy do kolejki poczekam i może w kolejnym sezonie polatam na LS_CB500. Ale jeśli trafi się już gotowy zadbany Lucyfer to bardzo chętnie go zabiorę do domu.
Jeśli interesuje Cie zadbany gotowy, niezmęczony ls500, zapraszam ;)

http://olx.pl/oferta/lucky-star-500-ide ... c5fUZ.html

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 11 paź, 2015

Hoho ;) witam kolege z przasnysza ;) w ostrolece sa juz 2 sztuki ;) a im wiecej tym lepiej...
Jakim budzetem dysponujesz to poszukamy czegos i pomozemy w zakupie ;)

;)

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz

Dzięki Znyszu za propozycję, już oglądałem Twoje ogłoszenie. Naprawdę spoko maszyna. Z tego co pamiętam to robiona też przez Marcina. Zadzwonię do Ciebie jak tylko dowiem się w robocie jak z moim wolnym aby te prawie 400 km do Ciebie podjechać. Pozdrawiam i kolegów z Ostrołęki.

Awatar użytkownika
Znyszu
Quad:: Ls 500 Power
Imię: Patryk

Post autor: Znyszu » ndz 11 paź, 2015

Daniel z Przasnysz pisze:Dzięki Znyszu za propozycję, już oglądałem Twoje ogłoszenie. Naprawdę spoko maszyna. Z tego co pamiętam to robiona też przez Marcina. Zadzwonię do Ciebie jak tylko dowiem się w robocie jak z moim wolnym aby te prawie 400 km do Ciebie podjechać. Pozdrawiam i kolegów z Ostrołęki.
Tak jest, przez Marcina zrobiona, praktycznie obok niego mieszkam, więc... :P, no jesli szukasz gotowego swapu to zapraszam, wszystko działa ładnie pięknie jedyny - to dziurka w tylnej oponie ale w tyg dam do wulkanizatora :P, jakbyś był chętnym, to mogę podjechać te 100/150km w Twoją stronę i się ugadamy jakoś :)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”