Jeśli nie został zarejestrowany i urząd nie wydał polskiego dow rej i karty pojazdu to nic z tym nie rób ta umowa ma wartość taką że w razie czego to nabyłeś ten pojazd a nie ukradłeś i kupiłeś go z przeznaczeniem na części i nie musisz go rejestrować ani opłacaćDragon011 pisze:No i stało się Cała cebulka na swap jest już na stanie ;D Mało tego jest na chodzie , jeździ , trochę obdrapana ale kto by narzekał jak to wszystko poniżej 2tys
Jak będzie ktoś chętny to Wszystkie części od CB poza tymi co idą na swap są na sprzedaż
Aha i jedno takie pytanie ;p Może ktoś orientuje się w tym temacie.
Chłopak kupił motocykl "od niemca" i złożył wniosek o rejestracje do Urzędu Skarbowego , jednak trochę więcej gotówki mu przybyło i kupił 5 letnie ducati monster Piękny , widziałem No i po kilku miesiącach sprzedał mi na umowę kupna sprzedaży. Czy teraz ja muszę iść do Urzędu opłacić Pcc tak jak to ze zwykłym pojazdem z Polski ? Czy Potem znowu mogę ramę normalnie sprzedać z dokumentami , a może tylko on ma prawo go zarejestrować i rama jest bezużyteczna , a umowa między nim a mną jest tylko do tego , że mu tego motocykla nie ukradłem .
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Ośka ogarnięta, podkładki dorobione i jest malina, co do wahacza od ltz to był już chyba ten temat poruszany na forum ale nie pamiętam czy pasuje choć jest praktycznie taki sam, mocowanie piasty chyba inne...
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zznvn43e7Yg[/youtube]
a tu była maszyna bembenka zaraz po kupnie chłopaki ją odstawili do mnie na warsztat by go doprowadzić do stanu używalności wszystko już gra i buczy mozna śmigać
a tu była maszyna bembenka zaraz po kupnie chłopaki ją odstawili do mnie na warsztat by go doprowadzić do stanu używalności wszystko już gra i buczy mozna śmigać
Ostatnio zmieniony czw 15 paź, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 3 razy.
Ten Lucfyfer wyglądem przypomina mi to
Ten czerwony widać że mocno doinwestowany , ale na oponki już zabrakło budżetu ;P ?
A mam takie pytanko posiada ktoś z forum nefbary inne niż Marcin ? Bo fakt są piękne , ale jak dla mnie zdecydowanie za drogie jest jakaś alternatywa ?
Ten czerwony widać że mocno doinwestowany , ale na oponki już zabrakło budżetu ;P ?
A mam takie pytanko posiada ktoś z forum nefbary inne niż Marcin ? Bo fakt są piękne , ale jak dla mnie zdecydowanie za drogie jest jakaś alternatywa ?
Ostatnio zmieniony pt 09 paź, 2015 przez Dragon011, łącznie zmieniany 1 raz.
-
teraz już tego nie widać ale opony były nawet pomalowane w połysku
Mam jeszcze taki pytanie odnośnie lampy tylnej na tej aukcji:
http://allegro.pl/lampa-tylna-tyl-led-yamaha-r1-2002-2003-rn09-i5631742160.html
u was jest poprostu odwrócona ? Każdy ma ten chiński zamiennik czy może oryginały polecacie ?
http://allegro.pl/lampa-tylna-tyl-led-yamaha-r1-2002-2003-rn09-i5631742160.html
u was jest poprostu odwrócona ? Każdy ma ten chiński zamiennik czy może oryginały polecacie ?
-
u nas jest w takiej pozycji jak powinna to na tych fotkach jest odwrócona ja mam oryginał i kilku z nas tez na pewno jest lepszy ale używke cięzko dostać a nowa za kosmiczna cenę ok 500zł
-
hah tyle motocykli a ja znalazłem w nich Lucyfera Biały na alu feldze 8min 31 s trzeba pauzować klatka po klatce ale widać z synem chyba To quad Pawła z Środy wlkp (STAMP)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s36nU-QH7ys[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s36nU-QH7ys[/youtube]
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ale ze to niby Kamil pomalowal opony czy nowy wlasciciel ??? HeheMarcin ATV SWAP Garage pisze:teraz już tego nie widać ale opony były nawet pomalowane w połysku
Ale fantazje do tych plastikow to mieli
To za ile w koncu sprzedal ??
-
nie to nie Kamila quad tylko ten kolorowy z filmiku miał opony pomalowane a ten Kamila zaraz po kupnie został przywieziony do mnie na serwis czyszczenie i synchro gaźników ,poprawę dolotu i wydechu Bo Kamil do estetyków chyba nie należy wymianę łańcucha ,wymiana linek gazu i sprzęgła ,regulacja amorków no i strasznie był poobijany na ramie i silnik obleziony wieć go prysnąłem teraz już wszystko chodzi jak należy i wygląda o niebo lepiej wyrwali go za 11 tyś