SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Re: SWAP Lucky Star
Mam pytanko odnośnie zmiany seryjnych amorków z przodu w lucku. Jak ogólnie wiadomo od LTR sprawują bardzo dobrze ale znaleźć takowe to jak na lekarstwo
Czy przednie amory od np. Yamahy YFZ 450 albo Hondy TRX 450 równie dobrze się sprawdzą ? czy polować na LTR-a
Ze tak w formie wyjaśnienia. Ostatnio troszkę jeżdżę agresywniej w terenie i po prostu zauważyłem że seryjne amorki 180 to są po prostu zwykle uginacze wahaczy
Jadąc po wertepach 70/80 km/h to mało kiery z rąk nie wyrwie /a należę raczej do wysportowanej części społeczeństwa / więc nie jest to kwestia kondycji i chciałbym to troszkę poprawić.
Czy przednie amory od np. Yamahy YFZ 450 albo Hondy TRX 450 równie dobrze się sprawdzą ? czy polować na LTR-a
Ze tak w formie wyjaśnienia. Ostatnio troszkę jeżdżę agresywniej w terenie i po prostu zauważyłem że seryjne amorki 180 to są po prostu zwykle uginacze wahaczy
Jadąc po wertepach 70/80 km/h to mało kiery z rąk nie wyrwie /a należę raczej do wysportowanej części społeczeństwa / więc nie jest to kwestia kondycji i chciałbym to troszkę poprawić.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xuq7ggO4dlM[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
dobra Pany do sprzedania będzie ten quad za jakiś miesiąc quad dobrze doinwestowany brat bliźniak mojego tyle że czerwony , do pełni szczęścia tylko amorków gazowych brakuje cena 12,500 chłopakowi sie dzieciak rodzi i potrzebuje wyremontować pokój i go wyposażyć odpowiednio z tond powód sprzedaży .
silnik ma tylko 28 tys przebiegu i nie dawno załozony komplecik nowych opon takich jak mam ja na prawdę warty tej ceny zarej i opłacony
z dodatków tak jak widać
- nerfbary od raptor 700
- kierownica wzmacniana
-zębatki przód 14 tył 44 nowe
- xenon
-tylna lampa raptor 700 oryginał
- wydech raptor 700 w komplecie db kiler
- skarpety
- dystanse
- komplet nowych klockó delta
- nowe opony sunf wzór bieznika Maxxis razr 2
-handbary
- pomalowana cała rama i dizajn plastików jak u mnie
- kierunki led
-felgi alu
- po wymianie oleju i filtra MOTUL 300V 250 zł bańka najwyższa póła .
silnik ma tylko 28 tys przebiegu i nie dawno załozony komplecik nowych opon takich jak mam ja na prawdę warty tej ceny zarej i opłacony
z dodatków tak jak widać
- nerfbary od raptor 700
- kierownica wzmacniana
-zębatki przód 14 tył 44 nowe
- xenon
-tylna lampa raptor 700 oryginał
- wydech raptor 700 w komplecie db kiler
- skarpety
- dystanse
- komplet nowych klockó delta
- nowe opony sunf wzór bieznika Maxxis razr 2
-handbary
- pomalowana cała rama i dizajn plastików jak u mnie
- kierunki led
-felgi alu
- po wymianie oleju i filtra MOTUL 300V 250 zł bańka najwyższa póła .
Ostatnio zmieniony sob 19 wrz, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Co do tego quada na sprzedaż to bedzię juz dostępny na przyszłą niedziele jak by kto chciał
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Dla wszystkich zainteresowanych tym quadem.... ogloszenie nieaktualnemarcinSWAPcb500 pisze:Co do tego quada na sprzedaż to bedzię juz dostępny na przyszłą niedziele jak by kto chciał
Mozna powiedziec ze juz sprzedany.... i kolejny lucyfer zasili kurpiowskie ziemie
A u mnie dzisiaj pierwsza awaria w trasie.
Pojechałem na przejażdżkę z dziewczyną i 10km od domu pękła linka sprzęgła
Ale odpowiednie operowanie manetką gazu i dało się zmieniać biegi bez zgrzytów hehe.
W poniedziałek jadę zakuć nową linkę i będzie git A tak poza tym to sprzęt lata wyśmienicie.
Pojechałem na przejażdżkę z dziewczyną i 10km od domu pękła linka sprzęgła
Ale odpowiednie operowanie manetką gazu i dało się zmieniać biegi bez zgrzytów hehe.
W poniedziałek jadę zakuć nową linkę i będzie git A tak poza tym to sprzęt lata wyśmienicie.
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Jak ktoś by był zainteresowany to jest jeszcze jedna sztuka do sprzedania.
http://olx.pl/oferta/lucky-star-cb500-CID5-IDbO5S3.html
http://olx.pl/oferta/lucky-star-cb500-CID5-IDbO5S3.html
macie chłopy jakis patent na usprawnienie pracy manetki od sprzegła?
od swapa 2 miechy, Marcin zakladal nowa linke, a u mnie sprzęglo tak kurewsko ciezko chodzi ze już ręka odmawia posluszenstwa :/
od swapa 2 miechy, Marcin zakladal nowa linke, a u mnie sprzęglo tak kurewsko ciezko chodzi ze już ręka odmawia posluszenstwa :/
Zmiana linki na inna. Mi właśnie pękła bo linka ocierała o pancerz. Chyba Marcin powinieneś trochę to usprawnić tzn dobrać lepszą linkę, bo ta nie wychodzi prosto z pancerza, tylko pod kątem. Lub dogiąć odpowiednio tą blachę w której jest regulacja linki.